Mikrobiologia ja ruokamyrkytykset

Tässä tehtävässä tutustutut mikrobeihin sekä ruokamyrkytysten aiheuttajiin ja niiden ehkäisyyn. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa kokata on Ruokatiedon oppimateriaali elintarvikehygienian opiskeluun. ...

Lue lisää...

Elintarvikkeiden käsittely ja henkilökohtainen hygienia

Elintarvikkeiden oikea käsittely ja käsittelijän henkilökohtainen hygienia ovat tärkeä osa hygieniaosaamista. Tässä tehtävässä perehdyt näihin aiheisiin. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa koka...

Lue lisää...

Aloita tästä. Mikä elintarvikkeita uhkaa?

Lupa kokata on Ruokatiedon oppimateriaali elintarvikehygienian opiskeluun. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata Tässä tehtävässä tutustut aihepiiriin ja pohdit, mitkä asiat uhkaavat ruuan turvallisuutta. ...

Lue lisää...

Puhtaanapito ja omavalvonta

Tässä tehtävässä opiskelet puhtaanapitoon ja omavalvontaan liittyviä asoita. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa kokata on Ruokatiedon oppimateriaali elintarvikehygienian opiskeluun. ...

Lue lisää...

Elintarvikelainsäädäntö ja mallitesti

Elintarvikelainsäädännön tunteminen on osa elintarvikehygieniaosaamista. Tässä tehtävässä tutustut lainsäädäntöön sekä osaamistestin mallitestiin. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa kokata on Ruokatied...

Lue lisää...