4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Toiminnanjohtaja Kontiolahden 4H-yhdistykseen

Kontiolahden 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa nykyisen toiminnanjohtajan eläköityessä syksyllä 2022. Toiminnanjohtajana johdat ja kehität menestyvän 4H-yhdistyksen toimintaa koko Kontiolahden kunnan alueella. Toiminnanjohtajan tehtävä on monipuolinen kokonaisuus hallinnollista työtä sekä operatiivista toimintaa, joka vaatii avointa ja yhteistyökykyistä asennetta.

Toiminnanjohtajana sinun tulee hallita yhdistyksen toimintakentän laaja-alainen ja monipuolinen kokonaiskuva. Työsi edellyttää joustavaa ajankäyttöä ja valmiutta liikkua kylillä. Olet kerryttänyt aiemmista työsuhteista järjestötoimintakokemusta sekä vankkaa hankeosaamista, jota tulet tarvitsemaan tehtävässä menestyäksesi. Toimit työssäsi innostuneesti ja innovatiivisesti sekä innostat omalla esimerkilläsi myös muita työntekijöitä sekä toiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria.

Toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen talouden hyvästä huolenpidosta, esihenkilötyöstä ja sidosryhmäyhteistyöstä.  Ratkaiset luovasti ja määrätietoisesti eteen tulevia haasteita, tuet ja neuvot yhdistyksen työntekijöitä sekä etsit ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin lasten ja nuorten vanhempien sekä palvelutuotannon asiakkaiden kanssa.

Näkemyksemme mukaan korkeakoulututkinto luo sinulle hyvän pohjan menestyä yhdistyksemme toiminnanjohtajana. Arvostamme aiempaa monipuolista työkokemustasi sekä näyttöjä itsesi ja oman osaamisesi kehittämisestä.

Toiminnanjohtajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen toimihenkilötehtävä. Palkkaus on Neuvonta-alan Tes:n N5 palkkaluokan mukainen. Tehtävän alkupalkka on 3 074,00 euroa kuukaudessa, mutta voit myös esittää oman palkkatoiveesi hakemuksessa. Tehtävän toivottu alkamisajankohta on 2.5.2022. Meistä on reilua, että uuden toiminnanjohtajan ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Nykyinen toiminnanjohtajamme perehdyttää sinut uuden työsi saloihin.  Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tarkastamme myös luottotietosi.

Mikäli koet tämän näköalapaikan olevan juuri sinulle tarkoitettu, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen meille tutustuttavaksi sähköpostitse otsikolla TOIMINNANJOHTAJAREKRY osoitteeseen taina.parkkulainen@4h.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kontiolahden 4H-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Saara Paalanen, puh 040 835 6769 (ma-pe klo 10-15) ja toiminnanjohtaja Taina Parkkulainen, puh 040 553 2287 (ma-pe klo 10-15). Lue lisää yhdistyksen toiminnasta: https://kontiolahti.4h.fi/

Kontiolahden 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. Kontiolahden 4H-yhdistyksessä on yli 600 nuorisojäsentä, koko kunnan alueen kattava monipuolinen lasten ja nuorten harrastetoiminta sekä laaja koululaisten iltapäiväkerhotoiminta. Yhdistys työllistää vuosittain 50 nuorta ja maksaa heille palkkoja keskimäärin 90 000 euroa vuodessa. Yhdistyksen ohjauksessa toimii 15 nuorten 4H-yritystä. Yhdistyksessä työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi koulutuspäällikkö ja 25 iltapäiväkerhon työntekijää. Kontiolahden 4H-yhdistyksen liikevaihto v. 2020 oli 0,6 miljoonaa euroa.

 

***

Toiminnanjohtaja Tervolan 4H-yhdistykseen

Tervolan 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2022 alkaen. Tervolan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat:

  • 4H-nuorisotyön organisointi
  • nuorten työelämävalmiuksien edistäminen
  • yrittäjyyteen kannustaminen
  • viestintä
  • talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 31.1.2022 klo 16.00 mennessä s-postilla aluejohtajalle. Järjestämme haastattelut 15.2.2022. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun.

Lisätietoja:
pj Pirjo Jurva, 040 535 8553, pirjojurva@gmail.com

aluejohtaja Mari Niska, 0400 234 041, mari.niska@4h.fi

www.tervola.4h.fi

 

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna