4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Toiminnanjohtaja Alavieskan 4H-yhdistykseen

 

Alavieskan 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Alavieskan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, esimiestehtävät, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, viestintä, hanketoiminta sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta:

  • valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa
  • positiivista ja yrittäjämäistä asennetta
  • hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä
  • soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa.

Katsomme eduksi myös soveltuvan työkokemuksen. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 17.1.2020 mennessä sähköpostilla seija.heikkinen(a)4h.fi

Lisätietoja:

Heini Malinen, puheenjohtaja, Alavieskan 4H-Yhdistys ry, puh. 044-266 7924  sekä 8.1.2020 alkaen Seija Heikkinen, järjestöpäällikkö, Suomen 4H-liitto, puh. 044 377 7469, seija.heikkinen(a)4h.fi

 

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 234 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

 

 

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna