4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Projektityöntekijä Ruokaa luonnosta -yhteistyöhankkeeseen

Suomen 4H-liitto ry hakee projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ruokaa luonnosta -yhteistyöhankkeeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2019 ja hanke päättyy 30.9.2020. Ruokaa luonnosta -yhteistyöhanke on saanut rahoituksen Uudenmaan ELY-keskuksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020:sta. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Ruokaa luonnosta -yhteistyöhankkeessa rakennetaan ammattimainen villiyrttien koulutus-, keruu-, jalostus- ja jakeluverkosto Uudellemaalle. Hankkeessa tarjotaan luonnontuotealan koulutusta villiyrttien tunnistamiseen, kestävään keruuseen ja jalostamiseen sekä tukea luonnontuotelan 4H-yrityksien perustamiseen. Hankkeessa pilotoidaan erilaisia villiyrttien keruuseen ja toimitukseen liittyviä liiketoiminnan muotoja Uudenmaan alueella. Hankkeen päätoteuttaja on Suomen 4H-liitto ja osatoteuttaja Laurea AMK.

 

Odotamme sinulta

 • Kokemusta ja osaamista luonnontuotealalta
 • Järjestöosaamista ja taitoa toimia nuorten kanssa
 • Kokemusta ja osaamista yrittäjyyden ja liiketoimintamallien kehittämisessä
 • Projektiosaamista ja organisointikykyä
 • itsenäistä työotetta ja valmiutta matkustaa
 • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • Taitoja luoda ja ylläpitää yhteistyöverkostoja

 

Eduksi on

 • Perehtyneisyys Uudenmaan alueen villiruokatoimialaan
 • Uudenmaan villiruokatoimijoiden, kumppaneiden, kouluttajien ja villiruuan ostajien ja käyttäjien tuntemusta
 • Olemassa olevat kontaktit alueen oppilaitoksiin ja yliopistoon

 

Tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisen ja itsenäisen työn
 • näköalapaikan luonnontuotealalle Uudellamaalla
 • mahdollisuuden luoda uutta yrittäjyyttä ja liiketoimintamalleja
 • osaavan ja mukavan työyhteisön

 

Työntekijän toimenkuva määräytyy hänen osaamisensa mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

4H Etelä-Suomen aluejohtaja Jaakko Nippala, p.0504418636, jaakko.nippala@4h.fi sekä projektipäällikkö Siiri Mäkelä p.0447830311 siiri.makela@4h.fi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan neuvonta-alan runkosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 1.9.2019 sähköpostilla jaakko.nippala@4h.fi.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä. Lisätietoja järjestöstä www.4h.fi

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin. 

 

Toiminnanjohtaja Kittilän 4H-yhdistykseen

Kittilän 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde on mahdollista täyttää osa-aikaisena. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Kittilän 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön ja kerhotoiminnan organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen sekä yhdistyksen viestintä.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Edellytämme myös soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa sekä mielellään kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Lisäksi odotamme joustavuutta työajoissa, koska työhön kuuluu välillä ilta- ja viikonlopputöitä. Oma auto on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja yrittäjyyskasvatukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 31.8.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mari.niska(at)4h.fi. Työpaikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Suomen 4H-liiton aluejohtaja Mari Niska puh. 0400 234 041.

Kittilän 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Anna Hakala, anna.hakala@4h.fi

http://www.4h.fi , http://www.kittila.4h.fi

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna