4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Tule metsäharjoittelijaksi kesäksi Suomen 4H-liittoon

Meillä on tarjota mielenkiintoisia metsä- ja luontoasioihin liittyviä tehtäviä valtakunnallisessa nuorisojärjestössä. Työpaikkasi sijaitsee 4H-liiton Helsingin toimipisteessä, Alppilassa.

 

Tehtävä sisältää:

– Metsä- ja luontoaiheisen materiaalin tuottaminen ja toimittaminen.

– 4H-järjestön metsä- ja luontoasioista tiedottaminen.

– Tapahtumien järjestelyihin osallistuminen.

– Yhteistyö sidosryhmien kanssa.

 

Harjoittelijalta edellytetty osaaminen:

– Yhteistyökykyä, metsänhoidon tehtävien ja metsäsektorin perusteiden tuntemusta, tietotekniikan perusteet, kykyä itsenäiseen työhön. Kokemus käytännön metsätöistä katsotaan eduksi.

 

Ajankohta ja kesto: 1.5.-31.8.2019 yht. 3 kk. Ajankohdasta voidaan neuvotella.

Työaika: Kokoaikatyö

Palkka: 1 610 euroa kuukaudessa

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Yliopiston harjoittelutuki on edellytys harjoittelun toteutumiselle.

Hakemuksen ansioluettelosi kera voit lähettää Juha Ruuskalle, juha.ruuska@4h.fi, p. 044 783 0305. Haethan meille viimeistään 15.2.

 

 

Projektityöntekijä, Töitä luonnosta -hanke, Suomen 4H-liitto ry

Suomen 4H-liitto ry hakee projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Töitä luonnosta -hankkeeseen 18.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hanke on jatkoa Luonnontuotteista kasvua Kaakkois-Suomeen esiselvityshankkeelle. Töitä luonnosta -hanke päättyy 30.11.2020. Hanke on valittu rahoitettavaksi Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020:sta. Projektityöntekijä työskentelee Kaakkois-Suomen alueella.

Töitä luonnosta -hankkeen tavoitteet

 • Töitä luonnosta -yhteistyöhankkeessa rakennetaan ammattimainen luonnontuotteiden koulutus-, keruu-, jalostus- ja jakeluverkosto Kaakkois-Suomeen. Hankkeen tavoitteena on luonnontuotealan tuotannollinen ja ammattimainen kehittäminen.
 • Hankkeessa tarjotaan valmennusta luonnontuotealalle keruuseen, tuotteiden käsittelyyn, jatkojalostukseen ja markkinointiin.
 • Hankkeessa luodaan polkuja yrittäjyyteen ja työllistymiseen luonnontuotealalle.
 • Metsänomistajia perheineen aktivoidaan hankkimaan tuloja luonnontuotealalta.
 • Hankkeessa lisätään metsäpalveluyrittäjien mahdollisuuksia kasvattaa ansioita luonnontuotealalta rakentamalla verkostoja metsätalouden ja luonnontuotealan toimijoiden kesken.
 • Hanke osaltaan edistää luomukeruusertifioinnin käynnistymistä Kaakkois-Suomessa.

Odotamme sinulta

 • kokemusta ja osaamista luonnontuotealalta
 • kokemusta ja osaamista yrittäjyyden ja liiketoimintamallien kehittämisessä
 • intoa toimia aloittelevien ja kokeneiden yrittäjien kanssa
 • projektiosaamista ja organisointikykyä
 • itsenäistä työotetta ja valmiutta matkustaa
 • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • taitoja luoda yhteistyöverkostoja

Tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisen ja itsenäisen työn
 • näköalapaikan luonnontuotealalle Kaakkois-Suomessa
 • mahdollisuuden luoda uutta yrittäjyyttä ja liiketoimintamalleja
 • osaavan ja hyvän työyhteisön

Lisätietoja tehtävästä antaa Patrik Lindfors, p. 040 569 1126, patrik.lindfors@4h.fi. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 6.2.2019 sähköpostilla patrik.lindfors@4h.fi.

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna