4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Avoin työpaikka: Iltapäiväkerhojen ohjaaja (10-15h/vko)

Pidätkö lasten kanssa toimimisesta? Onnistuuko sinulta monipuolisten aktiviteettien, kuten esimerkiksi kokkailujen, askartelujen ja leikkien, suunnittelu ja ohjaaminen? Oletko kiinnostunut osa-aikatyöstä iltapäivisin? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Pääkaupunkiseudun 4H etsii täysi-ikäistä, osa-aikaista (10-15h/vko) iltapäiväkerhojen vastuuohjaajaa Helsinkiin syyskaudeksi 2021. Työ alkaa elokuun loppupuolella ja päättyy joulukuun puolivälissä. Palkka on 13e/h. Työtä on mahdollista jatkaa kevätkaudella 2022.

Tehtävään kuuluu kerhojen suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden ohjaajien kanssa, yhteydenpito huoltajien kanssa sekä kerhon turvallisuudesta vastaaminen. Lisäksi vastuuohjaaja raportoi toiminnasta ja huolehtii kerhomateriaalien hankkimisesta sekä säilyttämisestä kerhopaikalla erillisten ohjeiden mukaisesti. Kerhoryhmissä on 12 lasta.

Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta, aktiivista ja itsenäistä otetta työhön, positiivisuutta sekä yhteistyötaitoja. Alan koulutus sekä harrastuneisuus kerhoteemojen (kuvataide, eläimet, kokkaus) parista katsotaan eduksi.

Työskentely painottuu iltapäivään klo 13-17 välille. Työtä on 4-5 iltapäivänä viikossa ja työskentelypaikka vaihtelee päivittäin. Toimimme mm. Porolahden, Yhtenäiskoulun, Meilahden, Töölön, Pasilan, Hertsikan, Pihlajiston ja Konalan kouluissa. Toimipaikkojen suhteen pystymme ottamaan sinun toiveesi huomioon.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si nuorisotyön koordinaattori Elisa Tikkaselle (elisa.tikkanen@4h.fi) viimeistään keskiviikkona 28.7. Haastattelut pidetään heinäkuun lopussa sekä elokuun alussa.

Lisätietoja: nuorisotyön koordinaattori Elisa Tikkanen 050 539 9986 / elisa.tikkanen@4h.fi

 

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna