4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Suomen 4H-liitto ry hakee kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

Järjestöpäällikköä

tuottamaan sekä kehittämään 4H-liiton tukipalveluita ja luomaan toimintaedellytyksiä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun 4H-yhdistyksille sekä kehittämään alueen 4H-nuorisotyötä.

Tehtävässäsi:

  • kehität 4H-yhdistysten osaamista ja edistät toimihenkilöiden työkykyä järjestämällä toimi- ja luottamushenkilökoulutuksia, tapaamisia ja verkossa tapahtuvaa vuorovaikutusta
  • osallistut 4H-yhdistysten toiminnanjohtajien rekrytointiin ja perehdyttämiseen
  • tuet, ohjaat ja seuraat 4H-yhdistysten toimintaa ja taloutta, hanketoimintaa, varainhankintaa ja kumppanuuksia sekä kuntayhteistyötä
  • viestit ja vaikutat sekä verkostoidut aktiivisesti median, päättäjien ja muiden yhteiskunnan toimijoiden kanssa. Sosiaalisen median käyttö on sinulle luontevaa.
  • 12.2020 saakka toimit 50% työajalla ”Polku osaavaksi ohjaajaksi” hankkeen projektipäällikkönä vastaten projektin hallinnosta ja projektityöntekijän ohjauksesta. Vuosi 2020 on kolmivuotisen työvoimapoliittisen hankkeen viimeinen toimintavuosi.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia järjestökentässä, positiivista palveluhenkisyyttä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Arvostamme alueen sidosryhmien sekä kuntien tuntemusta. Toivomme, että sinulla on aito kiinnostus lasten ja nuorten kasvun tukemiseen ja että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle alueellisen ja valtakunnallisen näköalapaikan lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja nuorten työllistämiseen sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn monialaisessa ja osaavassa työyhteisössä.

Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä sekä joustavuutta työajoissa. Työehdoissa noudatamme Neuvonta-alan runkosopimusta. Järjestöpäällikkönä työskentelet 4H-liiton Kajaanin toimipisteessä. Työsuhteen määräaikaisuuden peruste on toimivapaan sijaisuus. Työsuhteen alku mahd. pian ja kesto on 31.12.2022 asti.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa sähköisenä Suomen 4H-liittoon kirsi.korpaeus@4h.fi ke 26.2.2020 klo 16 mennessä. Haastattelut järjestetään to 5.3.2020 Oulussa ja ilmoitamme haastatteluun valituille henkilökohtaisesti.

 

Lisätiedot:

palvelujohtaja Päivi Kiviranta

paivi.kiviranta@4h.fi, +358 44 783 0320, pe 14.2. klo 9-11 ja ti 18.2. klo 10-12

aluejohtaja Riitta Huhtala

riitta.huhtala@4h.fi +358 44 556 9138, ma 17.2. klo 10-12 ja pe 21.2. klo 9-11

 

Haluatko olla kehittämässä 4H-harrastustoimintaa uudelle vuosikymmenelle? Suomen 4H-liitto ry hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kasvatuspäällikköä

vastaamaan toimintamme pedagogisesta kehittämisestä sekä erityisesti alakouluikäisille suunnatuista 4H-nuorisotyön tuotteista ja sisällöistä.

Tehtävässäsi:

  • Johdat ja koordinoit erilaisia sisällön- ja materiaalintuotantoon liittyviä kehitysprojekteja. Kasvatusajattelumme mukaisesti toimintamme tavoitteena on tukea lapsen ja nuoren kasvua kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H:ssa lapset ja nuoret oppivat tavoitteellisesti itse tekemällä keskeisinä sisältöinä mm. ruoka, metsä ja luonto sekä käden taidot.
  • Viestit ja vaikutat sekä verkostoidut aktiivisesti eri kanavissa median, päättäjien ja muiden yhteiskunnan toimijoiden kanssa. Sosiaalisen median käyttö on sinulle luontevaa.
  • Suunnittelet ja toteutat erilaisia kampanjoita yhteistyössä kumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa.
  • Kehität uusia toimintamalleja palvelumuotoilun keinoin.
  • Tarjoat asiantuntijatukea paikallisyhdistysten toimijoille ja toimit kouluttajana.

Toivomme, että sinulla on vahvaa pedagogista osaamista ja aito kiinnostus lasten ja nuorten kasvun tukemiseen. Pystyt hallinnoimaan ja viemään eteenpäin useita kehitysprojekteja samanaikaisesti. Kirjoitat myös itse ja työ tekstien sekä kuvallisen ilmaisun parissa on sinulle luontaista. Olet ulospäinsuuntautunut vahva viestijä ja verkostoituja, toimit joustavasti erilaisissa tiimeissä. Ohjaat ja koulutat mielelläsi. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle valtakunnallisen näköalapaikan lasten ja nuorten harrastustoiminnan kehittämiseen sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn monialaisessa ja osaavassa työyhteisössä.

Kasvatuspäällikkönä työskentelet nuorisotyön tiimissä Helsingin toimipisteessä. Teet tiivistä yhteistyötä paikallisten 4H-yhdistysten, sidosryhmien ja yhteistyöverkostojen kanssa. Työhösi kuuluu jonkin veran matkustamista.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa sähköisenä Suomen 4H-liittoon kirsi.korpaeus@4h.fi 13.2.2020 mennessä. Ilmoitamme haastatteluun valituille henkilökohtaisesti.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Tomi Alakoski, +358 40 501 5307

tomi.alakoski@4h.fi

Järjestöjohtaja Marjaana Liukko

marjaana.liukko@4h.fi, +358 44 7830301

3.2. 2020 klo 13-15

10.2.2020 klo 14-16.

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna