4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Toiminnanjohtaja Kajaanin 4H-yhdistykseen

Kajaanin 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen (80% työaika) työsuhteeseen 3.8.2021 alkaen. Toiminnanjohtajan työaikaa voidaan muuttaa suuremmaksi työntekijän ja työnantajan yhteisellä päätöksellä. Kajaanin 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat:

  • 4H-nuorisotyön organisointi
  • nuorten työelämävalmiuksien edistäminen
  • yrittäjyyteen kannustaminen
  • viestintä
  • talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa sekä esimieskokemusta ja taloushallinnon osaamista. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 23.5.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostilla: tuomas.karjalainen@4h.fi. Järjestämme haastattelut 14.6.2021. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun.

Lisätietoja:

Tuomas Karjalainen vt. järjestöpäällikkö
044-3777469
tuomas.karjalainen@4h.fi
www.kajaani.4h.fi

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna