4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Yritysreportteri

Opiskeletko viestintä- tai media-alaa, hallitset eri some-kanavien käytön ja sinulla on sana hallussasi myös kirjoittamalla?

Suomen 4H-liitto etsii nuoria Maaseudun nuorten StartUp yrittäjyysyhteistyöhankkeeseen yritysreportteriksi tiedottamaan hankkeen tapahtumista sosiaaliseen mediaan. Yritysreportteri seuraa hankkeen toimenpiteitä ja tapahtumia ja on tarvittaessa niissä mukana, somettaa hankkeesta ja ylläpitää hankkeen blogia.

Haemme yritysreporttereita eri puolille Etelä-Savoa. Työ on osa-aikatyötä ja sitä voi tehdä myös opiskelujen ohessa.

Tehtävään valittavilta vaaditaan hyvää sosiaalisen median taitoja, itsenäistä ja vuorovaikutteista työotetta, hyvää suomen kielen kirjoitustaitoa ja matkustusvalmiutta. Kokemus nuorten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikoslain 6.2 §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Juha Intke p. 0400 165146

Palkkaus: Neuvonta-alan tes.
Työaika: muu osa-aikatyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakemukset sähköpostilla 30.4.2019 klo: 15:00 mennessä osoitteeseen juha.intke@4h.fi

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna