4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Hanketyöntekijä Tuusulan 4H-yhdistykseen

 

Tuusulan 4H-yhdistys ry. hakee Leader Emo ry:n rahoittamaan Kuuma 4H – työtä ja toimintaa Keski-Uudenmaan lapsille ja nuorille -hankkeeseen osa-aikaista (50 %) hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 18.11.2019-31.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hankkeen tavoitteena on laajentaa 4H-toimintaa Keski-Uudenmaan kuntien alueella (painopisteet Hyvinkää ja Nurmijärvi) mm. kehittämällä lasten ja nuorten paikallista harrastustoimintaa ja nuorten työllistymistä. Hanketyöntekijän tehtävänä on yhdessä hankkeen projektipäällikön kanssa rakentaa yhteistyöverkosto ja selvittää mallit 4H-toiminnan käynnistämiseksi Keski-Uudellamaalla.

 

Hanketyöntekijältä edellytämme:

  • soveltuvaa amk-tutkintoa tai vastaavaa,
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn.
  • Taitoa lasten ja nuorten kanssa sekä kunta- ja järjestökentällä toimimiseen.
  • Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

 

Eduksi on:

  • Aiempi kokemus projektityöstä ja näkemys lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan kehittämisestä ja yhteistyöverkostojen luomisesta.
  • Eduksi luetaan myös kokemus koulutus-, ohjaus- ja/tai valmennustyöstä.
  • Arvostamme itsenäistä ja luovaa työotetta.

 

Hanketyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. hankkeen toimenpiteiden suunnittelu, organisointi ja toteutus hankesuunnitelman mukaisesti. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä tiivistettynä se, mitä etsimme:
-sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
-olet aidosti innostunut lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
-haluat kehittää ja toteuttaa uutta
-omaat vastuullisen työotteen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme neuvonta-alan runkosopimusta.

Lähetä työhakemuksesi liitteineen (ansioluettelo) ja palkkatoiveineen sähköpostin kautta tuusula@4h.fi

Hakuaika päättyy 15.11. klo 16:00

Yhteystiedot: Julia Mali p.  040 518 6200

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna