4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys toteuttaa monipuolista nuorisotyötä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Etsimme yhdistyksellemme toiminnanjohtajaa, joka johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa yhdessä hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa. Toiminnanjohtaja etsii aktiivisesti uusia toimintamahdollisuuksia ja rahoituksia toimintaympäristössään. Tärkeä osa toiminnanjohtajan työtä on toimihenkilöiden esihenkilönä toimiminen.

Toiminnanjohtajan työhön kuuluu olennaisena osana työskentely verkostoissa. Toiminnanjohtaja vastaa järjestön hallinnosta, taloudesta ja johtamisesta.

Kaiken toimintamme keskiössä ovat lapset ja nuoret.

Odotamme, että valittavalla henkilöllä on valmiuksia ja intoa toimia nuorisotyössä, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hallinto- ja talousosaamista
  • johtamiskokemusta
  • valmiuksia verkostoitua

Eduksi katsomme kokemuksen nuorisotyöstä ja järjestötoiminnasta, pedagogiset taidot ja työelämä- sekä yrittäjyyskasvatukseen liittyvän osaamisen. Arvostamme avustus- ja  hankeosaamista sekä viestintä- ja markkinointiosaamista.

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön sekä näköalapaikan pääkaupunkiseudun nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 15.12.2020 mennessä osoitteeseen: jaana.seppanen@hotmail.fi. Viestiin otsikoksi ”Toiminnanjohtaja”.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.
Järjestämme haastattelut 17.12.2020 ja 18.12.2020. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§ tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa:
Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Jaana Seppänen 040 588 1055
Suomen 4H-liiton Etelä-Suomen aluejohtaja Anni Hirvonen 050 441 8636 (arkisin klo 9–15)

 

Suomen 4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna