4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Metsäharjoittelijaksi Suomen 4H-liittoon

4H on yksi Suomen suurimpia nuorisojärjestöjä, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus-, oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia eri puolella Suomea. Metsä- ja luonto on yksi toimintamme painopisteistä. Teema näkyy lasten Metsäsalapoliisit kerhoissa, ala- ja yläkoululaisten metsäpäivissä, lukuisissa kumppanuuksissa sekä kehittämishankkeissa.

Suomen 4H-liitto hakee metsäharjoittelijaa 2 kuukauden ajaksi.

Millaisesta työstä on kyse?

Metsäharjoittelijana pääset tekemään työtä järjestön metsä- ja luontokasvatuksen kehittämisen ja kumppanuuksien parissa. Tuet paikallisten 4H-yhdistysten toimintaa omalla metsäalan osaamisellasi. Viestit metsäkasvatuksen aiheista järjestön kanavissa.

Työskentelet 4H-liiton Tampereen toimipisteessä. Koronatilanteen vuoksi teemme myös joustavasti etätöitä. Työ edellyttää jonkin verran liikkumista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Teet työtä yhdessä liiton kehityspäällikön kanssa ja hänen ohjauksessaan. Saat perehdytyksen ja tuen kaikkiin tehtäviisi.

Mitä odotamme sinulta?

 • metsäalan opintoja (yliopisto tai AMK)
 • kehittämisintoa ja ratkaisukeskeisyyttä
 • halua ja kykyä viestiä monikanavaisesti
 • valmiutta liikkua ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Milloin voit aloittaa? Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 1.5.2021. Työ päättyy 30.6.2021. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 19.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sampo.juhajoki@4h.fi. Lisätietoja työtehtävästä saat kehityspäällikkö Sampo Juhajoelta, 050 320 9635. Soittoajat: ma 8.3. klo 12–15 ja ke 10.3. klo 9–12.

Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkosta sekä haastatteluun valituille valinnasta. Haastattelut pidämme todennäköisesti Teamsin välityksellä viikolla 12.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40.

***

Projektikoordinaattori, Suomen 4H-liitto ry

Suomen 4H-liitto ry hakee MetsäRekry Lappi -hankkeeseen projektikoordinaattoria.  Hanke on yhteishanke ja siihen on haettu rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta. Hanketta hallinnoi Suomen metsäkeskus, muut kumppanit ovat Metsähallituksen tiedekeskus Pilke ja Rovaniemen ammattioppilaitos Redu. Hankeaika on 1.3.2021-30.6.2023.

MetsäRekry Lappi -hankkeen tavoitteena on parantaa työvoiman ja työn tarjoajien välistä kohtaanto-ongelmaa ja edistää metsäalalle hakeutumista lisäämällä tietoisuutta Lapin metsäalan tarjoamista työ- ja yrittäjyysmahdollisuuksista. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä mm. TE-palveluiden, kuntien työllisyyspalveluiden, metsäalan yritysten ja järjestöjen kanssa. Hankkeessa tehdään metsätalouden mainetyötä kirkastamalla mielikuvia nykyaikaisen metsäalan työpaikoista hankkeen kohderyhmälle viestimällä. Käytännössä työ toteutetaan monikanavaisen, uudentyyppisen viestinnän ja tapahtumien keinoin.

Projektikoordinaattorin tehtävä

 • hankkeen toteutus yhteistyössä muiden hanketoimijoiden kanssa
 • tiivis sidosryhmäyhteistyö
 • info- ja koulutustilaisuuksien sekä retkien järjestäminen kohderyhmille
 • viestinnällisten toimintamallien pilotointi
 • Suomen 4H-liiton vastuualueen koordinointi, toteutus ja raportointi

Odotamme sinulta

 • itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta
 • hyviä koulutus- ja vuorovaikutustaitoja
 • metsä- tai ympäristöalan koulutusta
 • hyvää yrittäjyys- ja viestintäosaamista
 • matkustusvalmiutta
 • hankeosaamista

Hyväksi luemme

 • kokemus nuorten kanssa työskentelystä
 • oman auton käyttömahdollisuus
 • kokemus EU-osarahoitteisista hankkeista

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn osana MetsäRekry Lappi -projektia ja 4H:n kehittämistiimiä. Pääset luomaan verkostoja ja tuomaan omaa osaamistasi koko verkoston käyttöön. Kollegoja sinulla on ympäri Suomea yli kymmenessä 4H-liiton toimipisteessä. Tehtävän sijoituspaikka on Rovaniemi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta ja Suomen 4H-liiton palkkausjärjestelmää. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 12.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mari.niska(at)4h.fi. Haastattelut pidämme viikolla 11.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Suomen 4H-liiton Lapin aluejohtaja Mari Niska, 0400 234 041.

 

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna