4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin 225 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

 

Toiminnanjohtaja Ylivieskan 4H-yhdistykseen

Ylivieskan 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ylivieskan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja, johtamiskykyä sekä hankeosaamista. Edellytämme myös soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 31.10.2018 mennessä sähköpostilla seija.heikkinen(a)4h.fi

Järjestämme haastattelut viikolla 46. Ilmoitamme haastatteluun valituille valinnasta.

Lisätietoja antavat: Seija Heikkinen, järjestöpäällikkö, Suomen 4H-liitto, puh. 044 377 7469, seija.heikkinen(a)4h.fi tai Maarit Rauhala, puheenjohtaja, Ylivieskan 4H-yhdistys, puh. 044 277 0877, maaritti13(a)live.com Lisätietoja myös: www.4h.fi ja www.ylivieska.4h.fi/

Toiminnanjohtaja Kittilän 4H-yhdistykseen

Kittilän 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kittilän 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön ja kerhotoiminnan organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen sekä yhdistyksen viestintä.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Edellytämme myös soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa sekä mielellään kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Lisäksi odotamme joustavuutta työajoissa, koska työhön kuuluu välillä ilta- ja viikonlopputöitä. Oma auto on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja yrittäjyyskasvatukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 31.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mari.niska(at)4h.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat: Suomen 4H-liiton aluejohtaja Mari Niska puh. 0400 234 041, mari.niska(at)4h.fi ja Kittilän 4H-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Irma Ylitalo puh. 040 824 6507, irma.ylitalo(at)pp.inet.fi. Lisätietoja myös www.4h.fi  ja  www.kittila.4h.fi

Toiminnanjohtaja Lumijoen 4H-yhdistykseen

Lumijoen 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lumijoen 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksen edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä, sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointi taitoja ja johtamiskykyä. Edellytämme myös soveltuvaa amk-tutkintoa tai muuta työhön soveltuvaa koulutusta. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Järjestämme haastattelut torstaina 8.11.2018, ilmoitamme haastatteluun valituille valinnasta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 31.10.2018 klo 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen: lumijoki(at)4h.fi.

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna