4H-järjestössä on hienoa olla töissä. Me teemme arvokasta työtä suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi. 4H:ssa lapset ja nuoret tekevät itse ja oppivat itse tekemällä.

Avoinna olevat työpaikat ovat tällä sivulla. Työn tarjoaja voi olla joko Suomen 4H-liitto tai jokin yli 200 4H-yhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea.

Toiminnanjohtaja Vaalan 4H-yhdistykseen 

  

Vaalan 4H-yhdistys hakee osa-aikaista (27 h / vko ) toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 4.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Vaalan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten kesätyöllistämiseen liittyvät esimiestehtävät, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, viestintä, hanketoiminta sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Osa toiminnanjohtajan työajasta on varattu Vaalan Saharannan alueen kehittämisen suunnitteluun yhdessä Vaalan kunnan, 4H:n hallituksen sekä kehittämissuunnitelmaan valittujen  nuorten kanssa. Kehittämissuunnitelman teko tapahtuu Vaalan kunnanjohtajan alaisuudessa.

Odotamme sinulta valmiuksia toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjähenkistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi. Osaathan käyttää word-  ja excel-ohjelmia ja sinulla on uskallusta tutustua uusiin ohjelmiin. Toivomme sinun pystyvän itsenäiseen työskentelyyn, mutta pystyvän silti hyvään yhteistyöhön eri seurojen, järjestöjen ja kunnan kanssa. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa.  Katsomme eduksi myös soveltuvan työkokemuksen. Odotamme lisäksi sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.  Osa työstä tapahtuu iltaisin ja toisinaan myös viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjäkasvatukseen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §.ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot.

Hakemus ja ansioluettelo lähetetään  20.10.2019 kello 24.00 mennessä Vaalan 4H-yhdistyksen sähköpostiin vaala(a)4h.fi. Haastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 23.10.2019 mennessä.  Haastattelut järjestetään Vaalan kunnantalolla, 4H.n toimistolla ( Vaalantie 14 ) maanantaina 28.10.2019. Valitun henkilön on ilmoitettava työn vastaanottamisesta 31.10.2019 kello 12.00 mennessä. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta

Lisätietoja antaa Vaalan 4H-yhdistyksen taloudenhoitaja Päivi Maaninka, 040 725 2946  arkisin kello 10–16.

www.4h.fi 
www.vaala.4h.fi 

Toiminnanjohtaja Sysmän 4H-yhdistykseen

Sysmän 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajan sijaista osa-aikaiseen (30 h/vk) työsuhteeseen 1.11.20198.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Sysmän 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. 

 Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen. Sysmän 4H-yhdistys pyörittää myös elokuvatoimintaa Sysmän kunnan palveluna. 

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.  

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.  Järjestämme haastattelut viikolla 43. Ilmoitamme haastatteluun valituille valinnasta. 

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Heta Heino puh. 040 5058 638.  

www.4h.fi 
www.sysma.4h.fi 

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 20.10.2019 mennessä sähköpostilla järjestöpäällikkö Aino Tonttilalle aino.tonttila(a)4h.fi. 

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna