Find Your Way eli FYW

FIND YOUR WAY  -hanke tekee yrittäjyyskasvatuksesta nuorille kiinnostavampaa ja innostaa perustamaan 4H-yrityksiä. Klikkaa juttu auki ja katso video, joka kertoo, mitä kaikkea upeaa FYW on tuonut nuorten elämään.

Vuodessa esimerkiksi uusia 4H-yrittäjiä on tullut jo 29 ja uusia 4H-yrityksiä perustettu yli 20! FYW on keskisuomalaisen Uuraisten 4H-yhdistyksen hanke, jossa yhdistyvät yrittäjyys ja kansainvälisyys.

 

Find Your Way -hanke on saanut rahoitusta Jyväsriiheltä, joka on paikallinen Leader-yhdistys sekä Euroopan maaseudun kehittämisrahastosta.
Hankeaika 2016 – 2018.

FIND YOUR WAY Facessa

FIND YOUR WAY Instassa

FIND YOUR WAY -hankkeesta verkossa

Kysy lisää:

Pia Kautto
Projektipäällikkö
+358 44 0202 371
fywhanke(a)gmail.com
Find Your Way -hanke
Uuraisten 4H -yhdistys
Mansikkamäentie 2, 41230 Uurainen

 

Find Your Way on yksi hankkeista, joka esitellään 10 hanketarinaa -kampanjassa. Siinä 4H-yhdistykset kertovat hankkeistaan videoin, kirjoituksin ja kuvin.

Kaikki hanketarinat

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Luonnosta käsin

Luonnosta käsin -hankkeen teemoina ovat lähiruoka, kierrätys sekä luonnosta ja eläimistä saatava hyvinvointi. Lapsille ja nuorille tarjotaan toiminnallisia kerhoja, leirejä ja kursseja, joissa nämä aiheet ovat vahvasti läsnä. Klikkaa juttu auki ja katso video mainiosta menosta. Luonnosta käsin -hanke on Pohjois-Pohjanmaalla toimivien Muhoksen, Tyrnävän ja Utajärven 4H-yhdistysten yhteinen kehittämishanke, jota Muhoksen 4H-yhdistys hallinnoi. Lue lisää...