Luonnosta käsin

Luonnosta käsin -hankkeen teemoina ovat lähiruoka, kierrätys sekä luonnosta ja eläimistä saatava hyvinvointi. Lapsille ja nuorille tarjotaan toiminnallisia kerhoja, leirejä ja kursseja, joissa nämä aiheet ovat vahvasti läsnä. Klikkaa juttu auki ja katso video mainiosta menosta.

Luonnosta käsin -hanke on Pohjois-Pohjanmaalla toimivien Muhoksen, Tyrnävän ja Utajärven 4H-yhdistysten yhteinen kehittämishanke, jota Muhoksen 4H-yhdistys hallinnoi. Hanke työllistää nuoria ja lisää paikallista elinvoimaisuutta kaikkien ulottuvilla olevalla toiminnalla.

Video: 4H-yrittäjä Valokuvaaja Jesse Mäkeläinen

Luonnosta käsin -hanketta rahoittavat Oulun seudun ja Nousevan Rannikkoseudun Leaderit sekä Euroopan maaseudun kehittämisrahasto.
Hankeaika 1.11.2015 – 31.10.2018

 

Luonnosta käsin Facessa

Luonnosta käsin Instassa

Luonnosta käsin -hankkeesta verkossa

Kysy lisää:

Teija Poikola
Projektipäällikkö
+358 40 413 6669
luonnosta.kasin(a)4h.fi
Luonnosta käsin -hanke
Muhoksen 4H-yhdistys

Luonnosta käsin on yksi hankkeista, joka esitellään 10 hanketarinaa -kampanjassa. Siinä 4H-yhdistykset kertovat hankkeistaan videoin, kirjoituksin ja kuvin.
Kaikki hanketarinat

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Find Your Way eli FYW

FIND YOUR WAY  -hanke tekee yrittäjyyskasvatuksesta nuorille kiinnostavampaa ja innostaa perustamaan 4H-yrityksiä. Klikkaa juttu auki ja katso video, joka kertoo, mitä kaikkea upeaa FYW on tuonut nuorten elämään. Lue lisää...

LuonnonILO

LuonnonILO-hanke yhdistää nuoret ja ikäihmiset luonnossa tapahtuvalla toiminnalla. Hankkeen avulla uudet sukupolvet ovat saaneet myös perimätietoa luonnonantimista ja niiden keruusta. Marja-, sieni- ja villiyrttiretkillä lapsia ja nuoria on herätelty luonnonantimien käyttäjiksi. Pyhäselän 4H-yhdistys toteutti LuonnonILO-hankkeen yhteistyössä Kontiolahden 4H-yhdistyksen kanssa. Hanke toimi myös pohjoiskarjalaisten yhdistysten lähiympäristössä. Lue lisää...