Ruokapakki

Ruokapakki-hanke tuo iloa ja toimintaa maaseudulle. Se parantaa lasten ja nuorten maataloustietämystä ja -arvostusta, terveellisiä ja luonnonmukaisia elintapoja unohtamatta. Hanke tukee myös nuorten työllistymistä maa- ja metsätalouden työtehtäviin. Klikkaa juttu auki ja katso video, joka kertoo, mitä kaikkea kivaa Ruokapakista voi ammentaa.

Ruokapakki on Ampun 4H-yhdistyksen hanke, joka toteutetaan yhdessä Lahden 4H-yhdistyksen kanssa. Ampun 4H toimii Orimattilan, Lapinjärven, Myrskylän ja Pukkilan alueilla.

Ruokapakki-hanke toteutetaan Leader-ryhmien, ETPÄHÄ ry ja SILMU ry, välisenä hankkeena. Se saa rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisrahastosta.

Hankeaika on 2015 – 2018

Ruokapakki-hanke Facessa

Ruokapakki-hanke Instassa

#ruokapakki

Ruokapakki-hankkeesta verkossa

Kysy lisää:

Lauriina Heikkilä
Projektityöntekijä
+358 45 331 1222
ampu.ruokapakki(a)4h.fi
Ruokapakki-hanke
Ampun 4H-yhdistys
Keskustie 15
07560 Pukkila
Ruokapakki-hanke on yksi hankkeista, joka esitellään 10 hanketarinaa -kampanjassa. Siinä 4H-yhdistykset kertovat hankkeistaan videoin, kirjoituksin ja kuvin.

Kaikki hanketarinat

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Yhdessä Enemmän ja Paremmin eli YEP!

Yhdessä Enemmän ja Paremmin -hanke edistää Konneveden nuorten hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja esimerkiksi pienryhmätoiminnalla, työpajoilla ja uusien asioiden kokeilemisella. Yep! kohentaa myös nuorten työllistymismahdollisuuksia ja lisää yhteisöllisyyttä alueella. Keski-Suomessa toimivan Konneveden 4H-yhdistyksen hanke parantaa lisäksi Etelä-Konneveden kansallispuiston tunnettuutta ja tukee paikkakunnan matkailun kehittämistä. Lue lisää...

Building Bridges by Social Media

Building Bridges by Social Media -hanke oli kolmen maan nuorisovaihto. Suomeen saapui nuoria Kreikasta ja Italiasta. Nuoret perehtyivät vaihtoviikon aikana vihapuheeseen ja siihen, kuinka sitä voidaan vastustaa. Aihe oli nuorten itsensä valitsema ja heidän omaan kiinnostukseensa perustuva. Etelä-Karjalassa toimivan Lemin 4H-yhdistyksen organisoimaan nuorisovaihtoon osallistui 30 nuorta ja kuusi ohjaajaa. Lue lisää...