Pidetään luonnontuotealasta Ääntä!

Lumoa -hanke kokoaa toimijoiden hyviä käytäntöjä yhteen. Hyvien käytäntöjen esille tuominen mahdollistaa toimintamalleista, materiaaleista ja uusista yhteistyökumppaneista tiedon jakamisen alan toimijoille. Jakamisella tuetaan alan nuorisoviestintää sekä herätetään kiinnostusta ja lisätään tietoa ja osaamista toimijoiden keskuudessa.

Teetkö töitä nuorten kanssa? Onko sinulla hyvä idea luonnontuoteteemaisesta hankkeesta? Olet ehkä ohjannut nuorille luontoleiriä ja haluat jakaa kokemuksesi hyvästä käytännöstä. Kerro meille, mitä muidenkin alan toimijoiden kannattaa kokeilla. Jaa paras käytäntösi osallistumalla kyselyyn. Vastaamalla olet mukana mahdollistamassa nuoriin kohdistuvaa laadukasta luonnontuoteviestintää. Vastaathan huolella, vaikka vain osaan kysymyksistä.

Saat tietoa kyselyllä kerätyistä hyvistä käytännöistä 4h.fi – Lumoa. Kyselyn tuloksia päivitetään sivustolle kevään aikana.

Kyselyyn voit osallistua vielä!

Kyselyyn 29.2. mennessä vastanneiden kesken arvottiin kolme luontoaiheista kirjapalkintoa.
Arvonnassa kirjapalkinnon voittivat Minna Lukkala, Mia Setälä ja Raija Korhonen. Kirjat toimitetaan voittajille postitse. Kiitos kaikille osallistuneille.

Sampo Juhajoki

Kehitän työnäni 4H-järjestön metsätoimintaa. Innostun herkästi ja innostan rohkeasti. Työskentelen Suomen 4H-liiton metsäasiantuntijana Tampereella.
Minua voit seurata myös Twitterissä @SampoJuhajoki ja Instagramissa @samposak.

Hanketoimijoiden yhteystiedot

LUMOA -hankkeen valtakunnallinen toimijaverkosto

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti koordinoi hanketta ja vastaa viestinnästä, verkostotyöstä ja kehittämiskysymyksistä. Suomen 4H-liiton erityisinä tehtävinä hankkeessa ovat nuorisoon kohdistuvan luonnontuoteviestinnän koordinointi, tietotuki ja aktivointi sekä luomukeruusertifiointiin liittyvä tuki ja aktivointi. Luonnonvarakeskuksen roolina on luonnontuoteraaka-aineiden tuotantoon liittyvä kehitystyö ja alan tutkimustiedon jalkauttaminen.

Lue lisää…