Mikä nuoria yrittämisessä kiinnostaa? Tule 3.6. Seinäjoen kauppatorille saamaan vastauksia

15–21-vuotiaat 4H-yrittäjät ovat perjantaina 3.6. kello 13–15 tavattavissa Seinäjoen kauppatorilla. Tule keskustelemaan 4H-yrittäjien kanssa, jotka jakavat 518 jätskiä, eli yhtä monta kuin on 4H-yrityksiä Suomessa.

Mikä yrittämisessä kiinnostaa 13–28-vuotiaita nuoria? Miten nuori voi työllistää itse itsensä 4H-yrittäjänä, jos kesätöitä ei omalta paikkakunnalta löydy? Miltä yrittäminen tuntuu ja mitä ajatuksia yrittäminen nuoressa herättää?

Nuoret vastaavat Seinäjoen kauppatorilla kysymyksiisi ja kertovat omasta yritystoiminnastaan. Mukana ovat 4H-yrittäjät Eetu Lautamaja ,18, (A-Klapi), Elisa Kristola, 16, (PumpuliPehmo), Miikka Mikkilä, 16, (Tekemättömät työt), Jessica Saarela, 17, (Klamouri), Kaisa Ojaniemi, 17, (DesignKaisa) ja Viena, 15, ja Pihla Mäkinen, 16, (Naurava naapuri ja Pihlamatleena).

Myös kauneusalan yrittäjä Marlene Riskumäki, 21, joka perusti yrityksensä MA Nails, aloitti toimintansa 4H-yrittäjänä. Marlene kertoo lauantaina siitä, miten hänen 4H-yrityksestään tuli yritys.

4H-yritys on harrastus

Kuka tahansa 13–28-vuotias voi perustaa yrityksen ja työllistää itseään turvallisesti 4H:n tuella. 4H-Yritys on harrastus, jossa nuori pääsee toteuttamaan omia ideoitaan ja kokeilemaan yrittäjyyttä turvallisesti. Meistä on tärkeää, että jokainen nuori löytää paikkansa työelämässä joko toisen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä. 4H vastaa näin omalta osaltaan kysymykseen, mistä Suomeen uusi yrittäjäsukupolvi.

Tervetuloa tapaamaan nuoria 4H-yrittäjiä!

 

Mitä? Tule juttelemaan 15–21-vuotiaiden 4H-yrittäjien kanssa.

Missä? Seinäjoen kauppatorilla.

Milloin? Perjantaina 3. kesäkuuta kello 13–15.

Miksi? Saat tietää nuorilta itseltään, mitä yrittäminen antaa.

Jätskitempauksen järjestävät Seinäjoen 4H-yhdistys ja Suomen 4H-liitto.

 

Lisätietoja:

Tuija Saarimäki
järjestöpäällikkö
tuija.saarimaki@4h.fi
p. 0400 413 332

Riitta Huhtala
aluejohtaja
riitta.huhtala@4h.fi
p. 040 071 8963

www.yritaopitienaa.fi

www.4h.fi/yritys

Unelmia voi toteuttaa yrittämällä!

Tule tutustumaan 4H-yhdistysten järjestämiin lasten ruokakouluihin!

Kesäkuun 6. päivänä aukaisevat kesän ensimmäiset ruokakoulut ovensa innokkaille 8–12-vuotiaille lapsille. Ruokakouluissa lapset kokkaavat, leikkivät ja oppivat uusia asioita kasviksista ja kalasta. Päiväleirinä järjestettävä Ruokakoulu on elämys kaikille asteille. Lue lisää...

Mikä nuoria yrittämisessä kiinnostaa? Tule 8.6. Valkeakosken nuorisokeskus Pulttiin saamaan vastauksia.

15–20-vuotiaat 4H-yrittäjät ovat keskiviikkona 8.6. kello 11–15 tavattavissa Valkeakosken nuorisokeskus Pultissa. Tule keskustelemaan 4H-yrittäjien kanssa, jotka jakavat 518 jätskiä, eli yhtä monta kuin on 4H-yrityksiä Suomessa. Lue lisää...