Kutsu: Tule tapaamaan 4H-yrittäjiä SuomiAreenaan 11.–15.7.

Nuoret 4H-yrittäjät kertovat mielellään oman yrittäjätarinansa Suomen Yrittäjien yrittäjäteltassa SuomiAreenan Kansalaistorilla. Nuoria on paikalla jokaisena arkipäivänä, ja jokaisella heistä on oma tarinansa kerrottavana. Tule keskustelemaan!

Yrittäjäteltassa tapaat Santerin, 17, Marlenen, 20, Ronjan, 17, Helmin, 16, Kostin, 13, Vilman, 16, Emilian, 16, Inkan, 15, Oonan, 16, Rasmuksen, 15, ja monta muuta 4H-yrittäjää.

Tule sinäkin kysymään nuorilta, millaista on tehdä töitä 4H-yrittäjänä? Mitä nuori on oppinut ja mikä yrittämisessä on parasta? Mitä ajatuksia yrittäminen nuoressa herättää?

Voit haastaa nuoret yrittäjät tikkakisaan ja kannustaa nuoria yrittäjyyden polulla. Voit myös kirjoittaa vinkkisi nuorelle!

Yrittäjäteltan löydät kohdasta numero 9: http://suomiareena.fi/kansalaistori/kansalaistorinkartta

 

Tunnistat 4H-yrittäjät oranssista t-paidasta!

Muistathan myös MTV-lavalla olevat Bisnes Cafét.


Tervetuloa!

4H-järjestön porukka

 

Lisätietoja 4H-yrityksen perustamisesta löydät 4h.fi-sivustolta.

4H-yrittämiseen useimmin liitetyt kysymykset

4H-yritys on harrastus

Kuka tahansa 13–28-vuotias voi perustaa yrityksen ja työllistää itseään turvallisesti 4H:n tuella. 4H-yritys on harrastus, jossa nuori pääsee toteuttamaan omia ideoitaan ja kokeilemaan yrittäjyyttä turvallisesti. Meistä on tärkeää, että jokainen nuori löytää paikkansa työelämässä joko toisen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä. 4H vastaa näin omalta osaltaan kysymykseen, mistä Suomeen uusi yrittäjäsukupolvi.

4H-yrittäjien Bisnes cafe nousee MTV-lavalle Porin SuomiAreenassa

Nuoret yrittäjät kertovat omista yrityksistään, kokemuksistaan ja unelmistaan Porin torilla sekä katsomo.fi:ssä. Mikä innostaa nuoria yrittäjyyteen ja mikä 4H-yrittäjyydessä on parasta? Millaisia 4H-yrityksiä nuoret perustavat ja kenelle se on mahdollista?…

Kutsu: Metsäala luo tulevaisuutta nuorille

Tule 13.9.2017 klo 9.30–14.30 Hämeenlinnaan tutustumaan nuorten metsäkasvatukseen sekä keskustelemaan nuorten metsätietämyksen ja luontosuhteen kehittämisestä. Kutsun esittävät Suomen 4H-liitto ja PEFC Suomi. Lue lisää...