4H on monipuolinen harrastus, jota ilman moni asia jää kokematta. Harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen.

Voit osallistua 4H-toimintaan sinua lähellä olevassa paikallisessa 4H-yhdistyksessä. Yhdistykset järjestävät 4H-kerhotoimintaa pienille lapsille ja osa myös nuorille. Voit tulla mukaan kerhonohjaajaksi, kun olet yli 14-vuotias. Vinkkejä työhakemuksen tekemiseen ja työhaastatteluun sekä asiakaspalvelutehtäviin saat Ajokortti työelämään -kurssilta. Mikäli olet kiinnostunut oman 4H-yrityksen perustamisesta koulun ohella tai kesäksi, kysy lisää 4H-yhdistyksestäsi tai 4H:n yritysvastaavilta.

4H:lla on monenlaisia jäsenetuja, joita voit hyödyntää. Jäsenkorttia näyttämällä saat alennuksia lipuista ja pääsymaksuista laskettelu- ja hiihtokeskuksissa, lomamökkejä vuokraavilta tahoilta, hotelleista, huvipuistoista ja kylpylöistä. Jäsenenä sinulla on myös 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. Tutustu jäsenetuihin internetsivulla 4h.fi/jasenedut.

Saat tietoa paikallisista jäseneduista ottamalla yhteyttä omaan 4H-yhdistykseesi tai käymällä yhdistyksen internetsivuilla.

4H tekee tulevaisuutta -blogissa asiantuntijat 4H:sta kirjoittavat ajankohtaisista 4H-nuorisotyöhön liittyvistä asioista, tapahtumista ja kampanjoista. Blogissa kerrotaan muistakin 4H:ssa tapahtuvista asioista. Herätämme myös keskustelua lasten ja nuorten asemasta yhteiskunnassa.

Terhi Käkelä

Johdan, suunnittelen ja toteutan 4H-järjestön viestintää. Ah, viestinnän monipuolisuus haastaa oppimaan uutta. Siinä se suola ja sokeri. Vapaa-ajalla juoksen luonnossa tai töistä kotiin. Aina kun ehdin, karkaan taiteen ja kulttuurin pariin. Twitter: @terhikakela.

4H on monipuolinen harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen.