14 – 17-vuotiaille 4H:laisille

Oletko 14–17-vuotias ja aktiivisesti mukana 4H-toiminnassa? Pärjäätkö englannin kielellä? Jos olet vielä innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut tapaamaan nuoria eri Euroopan maista, Junior Event on juuri sinulle!

Suomen 4H-liiton eurooppalainen kattojärjestö Rural Youth Europe järjestää pääsiäisen aikaan 24.–28.3.2016 kansainvälisen seminaarin Turussa, Leirikeskus Sinapissa. Tapahtumaan osallistuu 14–17-vuotiaita nuoria eri puolilta Eurooppaa.

Tapahtuman teemana on Your choice – rural opportunities regardless gender, eli miten sukupuolten tasa-arvo toteutuu eri puolilla Eurooppaa ja miten jokainen voi tavoitella unelmiaan. Teemaa käsitellään hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla!

Hakeminen

Mukaan haetaan täyttämällä alla oleva hakulomake viimeistään15.2.2016.

Hakemukset toimitetaan 4H-liitosta Rural Youth Europelle. Valinnoista ilmoitetaan viimeistään maaliskuun alussa.

Kustannukset ja matkustaminen

Suomen 4H-liitto maksaa seminaariin hyväksyttyjen osallistujien osallistumismaksun 250 euroa/hlö. Edellytyksenä on, että osallistujalla on voimassa oleva matkavakuutus. Osallistumismaksu kattaa majoituksen kahden hengen huoneissa, tapahtuman ohjelman sekä päivittäiset ateriat.

Tapahtuman järjestäjä maksaa matkustusohjeita noudattaneille osallistujille puolet heidän matkakuluistaan, kuitenkin enintään 250 euroa. Matkoihin voi lisäksi hakea avustusta esimerkiksi 4H-säätiöltä.

Lisätiedot: http://www.ruralyoutheurope.com/#!future-events/cgb3 sekä office(a)ruralyoutheurope.com tai johanna.polkki(a)4h.fi

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Vuoden 2015 4H-Yritys -kilpailu

Kilpailu järjestetään vuosittain, ja siihen voivat osallistua kaikki vuoden aikana toiminnassa olleet 4H-Yritykset. Kuvaile 4H-Yritystäsi, ideaasi, töitäsi ja asiakkaitasi. Kerro muillekin, missä onnistuit parhaiten. Onko yrityksesi olemassa vielä huomennakin? Osallistu…

Jännitystä kesään – Hae City-leirille Petroskoihin 13.–17.6.2016

Kesällä 2016 Suomesta lähtee topakka leiriryhmä kohti Petroskoita. Leiri on tarkoitettu 14–25-vuotiaille nuorille. Leirin ohjelmaan kuuluu erilaisia käsityöpajoja, kulttuuria ja retkiä. Leirin kieli on englanti! Jollet ole aiemmin matkustanut Venäjällä,…