4H-yrityskurssi – unelmat todeksi (etätoteutus)

Hae mukaan etäyhteyden kautta toteutettavalle 4H-yrityskurssille. Maksuton kurssi järjestetään yhteistyössä Nordean kanssa. Pääset luomaan kokonaan uuden liikeidean tai kehittämään liikeideaasi yhdessä Nordean asiantuntijoiden kanssa. He nostavat sinut kasvuun!

Kurssilla saat uutta tietoa, ideoita ja neuvoja 4H-yrityskoordinaattori Joni Nissilältä, joka toimii kurssilla kouluttajana. Nordean asiantuntijat sparraavat sinua liikeidean, markkinoinnin ja hinnoittelun kanssa.

 

 

Tiesithän, että kaikista voi tulla yrittäjiä!

4H-yrityskurssi on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille 13-28-vuotiaille pääkaupunkiseudun nuorille.  Tavoitteena on perustaa oma 4H-yritys, yksin tai yhdessä! Kurssi toteutetaan joulukuussa kahdessa eri ryhmässä. Tarkempi aikataulu, ohjelma sekä ilmoittautumislomake löytyy alta.

Ideana on tutustua käytännönläheisesti oman 4H-yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen sekä omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden hyödyntämiseen. Kuka tahansa yrittäjyydestä kiinnostunut voi hakea mukaan kurssille, et tarvitse erityisiä ennakkotietoja. Etusijalla ovat sellaiset hakijat, joiden hakemuksesta ilmenee aito kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan. 

Kurssilla voit löytää kokonaan uuden liikeidean tai saada sysäyksen mielessä hautuneen idean toteuttamiseen. Jos päätät aloittaa 4H-yrityksen, saat yritysohjaajan, joka tukee sinua yritystoiminnan käynnistämisessä ja toteuttamisessa, 4H-yritys on loistava tapa työllistää itsensä esimerkiksi kesän ajaksi!

Lisätietoa 4H-yrittäjyydestä löydät  4h.fi-sivustolta tästä linkistä.

Kurssin sisältö:

Päivä 1  

– 4H-yrityksen perustiedot

– Oman yritysidean kehittäminen

– Liiketoimintasuunnitelman aloittaminen

Päivä 2

Kannattavuus

– Markkinointi ja myynti

– Paperityöt ja veroasiat

Paikka: Etätoteutus.

Seuraava kurssi toteutetaan etäyhteydellä max. 10 hengen ryhmissä. Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivia hakemuksia tulee, joten kannattaa olla nopea. Mukaan valituille ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisimman pian. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen ja verkkoyhteyden. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostilla hyvissä ajoin ennen kurssin alkamista. Ilmoittautumaan pääset täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Ryhmä 1:

Ke 2.12 klo 16-18.30

To 3.12 klo 16.00-18.30

Ryhmä 2.

Ma 7.12 Klo 16.00-18.30

Ti 8.12 Klo 16.00-18.30

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys järjestää kurssin yhdessä Nordean ja 4H-liiton kanssa.

Lisätietoja:

Joni Nissilä
4H-yrityskoordinaattori
p. 050 3737006
joni.nissila@4h.fi

4H-yrityskurssi – unelmat todeksi

Ilmoittaudu mukaan 4H-yrityskurssille täyttämällä alla oleva lomake.
  • Ryhmä 1: Ke 2.12 klo 16-18.30 To 3.12 klo 16.00-18.30 Ryhmä 2: Ma 7.12 Klo 16.00-18.30 Ti 8.12 Klo 16.00-18.30
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Mistä sinä olet kiinnostunut? Missä olet hyvä? Voisiko osaamisestasi rakentaa 4H-yrityksen. Voit kertoa meille ajatuksistasi myös etukäteen.
  • Millaisen 4H-yrityksen haluaisit perustaa? Onko sinulla idea tai oletko jo pyöritellyt liikeideaa? Voit kertoa ajatuksistasi meille jo etukäteen.

Kansainvälinen tapahtuma 15–17-vuotiaille heinäkuussa, haku käynnissä 30.4. asti!

Jos olet innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut tapaamaan nuoria eri Euroopan maista, Junior Event on juuri sinulle! Lue lisää...

Metsä Goal – tutustutaan metsänhoitoon yhdessä

Omistaako teidän perhe metsää? Olisiko aika siirtää metsänhoidon tietotaito lapsille? Vanhemmat ja nuoret, tulkaa yhdessä perehtymään metsänhoidon saloihin. Voisiko metsätöistä omassa metsässä rakentaa myös kesätyön? Lue lisää...