4H-yrityskurssi – unelmat todeksi

Tule mukaan ilmaiselle 4H-yrityskurssille 4H Business Lab Helsinkiin. 4H järjestää kurssin yhdessä Nordean kanssa. Pääset luomaan kokonaan uuden liikeidean tai kehittämään liikeideaasi yhdessä Nordean asiantuntijoiden kanssa. He nostavat sinut kasvuun!

1.1-12.9. järjestettävä 4H-yrityskurssi on nyt täynnä. Seuraava kurssi järjestetään 4.-5.12. Ilmoittautuminen avautuu noin kuukautta ennen kurssia.

Kurssilla saat uutta tietoa, ideoita ja neuvoja 4H-yrityskoordinaattori Joni Nissilältä, joka toimii kurssilla kouluttajana. Nordean asiantuntijat sparraavat sinua liikeidean, markkinoinnin ja hinnoittelun kanssa.

 

 

Tiesithän, että kaikista voi tulla yrittäjiä!

4H-yrityskurssi on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille 13-28-vuotiaille pääkaupunkiseudun nuorille.  Tavoitteena on perustaa oma 4H-yrityksesi, yksin tai yhdessä!

Ideana on tutustua käytännönläheisesti oman 4H-yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen sekä omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden hyödyntämiseen. Kuka tahansa voi alkaa 4H-yrittäjäksi: erilaiset tiedon- ja tuen tarpeet otetaan huomioon.

Kurssilla voit löytää kokonaan uuden liikeidean tai saada sysäyksen mielessä hautuneen idean toteuttamiseen. Jos päätät aloittaa 4H-yrityksen, saat yritysohjaajan, joka tukee sinua yritystoiminnan käynnistämisessä ja toteuttamisessa, 4H-yritys on loistava tapa työllistää itsensä esimerkiksi kesän ajaksi!

Lisätietoa 4H-yrittäjyydestä on 4h.fi-sivustolla. Voit tutustua nuorten kesätyötarinoihin YritäOpiTienaa-sivustolla.

Paikka: 4H BusinessLab, Karjalankatu 2, 00520 Helsinki

Aikataulu: Keskiviikkona 11.9 ja torstaina 12.9. klo 17-20. (Osallistuminen molempiin iltoihin).

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys järjestää kurssin yhdessä Nordean ja 4H-liiton kanssa.

Lisätietoja:

Joni Nissilä
4H-yrityskoordinaattori
p. 050 3737006
joni.nissila@4h.fi

Kansainvälinen tapahtuma 15–17-vuotiaille heinäkuussa, haku käynnissä 30.4. asti!

Jos olet innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut tapaamaan nuoria eri Euroopan maista, Junior Event on juuri sinulle! Lue lisää...

Metsä Goal – tutustutaan metsänhoitoon yhdessä

Omistaako teidän perhe metsää? Olisiko aika siirtää metsänhoidon tietotaito lapsille? Vanhemmat ja nuoret, tulkaa yhdessä perehtymään metsänhoidon saloihin. Voisiko metsätöistä omassa metsässä rakentaa myös kesätyön? Lue lisää...