4H-yrityskurssi – unelmat todeksi

Tule mukaan ilmaiselle 4H-yrityskurssille 4H Business Lab Helsinkiin. 4H järjestää kurssin yhdessä Nordean kanssa. Pääset luomaan kokonaan uuden liikeidean tai kehittämään liikeideaasi yhdessä Nordean asiantuntijoiden kanssa. He nostavat sinut kasvuun!

Kurssilla saat uutta tietoa, ideoita ja neuvoja 4H-yrityskoordinaattori Joni Nissilältä, joka toimii kurssilla kouluttajana. Nordean asiantuntijat sparraavat sinua liikeidean, markkinoinnin ja hinnoittelun kanssa.

 

 

Tiesithän, että kaikista voi tulla yrittäjiä!

4H-yrityskurssi on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille 13-28-vuotiaille pääkaupunkiseudun nuorille.  Tavoitteena on perustaa oma 4H-yrityksesi, yksin tai yhdessä!

Ideana on tutustua käytännönläheisesti oman 4H-yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen sekä omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden hyödyntämiseen. Kuka tahansa voi alkaa 4H-yrittäjäksi: erilaiset tiedon- ja tuen tarpeet otetaan huomioon.

Kurssilla voit löytää kokonaan uuden liikeidean tai saada sysäyksen mielessä hautuneen idean toteuttamiseen. Jos päätät aloittaa 4H-yrityksen, saat yritysohjaajan, joka tukee sinua yritystoiminnan käynnistämisessä ja toteuttamisessa, 4H-yritys on loistava tapa työllistää itsensä esimerkiksi kesän ajaksi!

Lisätietoa 4H-yrittäjyydestä on 4h.fi-sivustolla. Voit tutustua nuorten kesätyötarinoihin YritäOpiTienaa-sivustolla.

Paikka: 4H BusinessLab, Karjalankatu 2, 00520 Helsinki

Aikataulu: 11.-12.9. klo 17-20. Seuraavan kurssin ilmoittautuminen alkaa noin kuukautta ennen kurssia, jolloin tähän sivulle tulee ilmoittautumislomake.

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys järjestää kurssin yhdessä Nordean ja 4H-liiton kanssa.

Lisätietoja:

Joni Nissilä
4H-yrityskoordinaattori
p. 050 3737006
joni.nissila@4h.fi

Kansainvälinen tapahtuma 15–17-vuotiaille heinäkuussa, haku käynnissä 30.4. asti!

Jos olet innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut tapaamaan nuoria eri Euroopan maista, Junior Event on juuri sinulle! Lue lisää...

Metsä Goal – tutustutaan metsänhoitoon yhdessä

Omistaako teidän perhe metsää? Olisiko aika siirtää metsänhoidon tietotaito lapsille? Vanhemmat ja nuoret, tulkaa yhdessä perehtymään metsänhoidon saloihin. Voisiko metsätöistä omassa metsässä rakentaa myös kesätyön? Lue lisää...