Hae mukaan Nuorten työllistyminen maaseudulla -seminaariin Ranskaan lokakuussa

Nuorten työllistyminen maaseudulla -seminaari järjestetään Ranskassa 4. – 11.10.2015

40 nuorta eri puolilta Eurooppaa kokoontuu Ranskaan lokakuun alussa nuorten työllistymismahdollisuuksia maaseudulla ideoivaan seminaariin. Oletko sinä yksi heistä?

Rural Youth Europe ja MIJARC järjestävät seminaarin Euroopan nuorisokeskuksessa Strasbourgissa 4.-11.10.2015. Seminaarin teema on ”Unveiling Rural Realities, Unlockin Youth Potential”. Tavoitteena on voimauttaa nuoria luomaan työllistymismahdollisuuksia maaseudulle. Teemaa käsitellään toiminnallisesti mm. ryhmäkeskusteluiden ja leikkien avulla.

Kuka voi hakea?

Suomesta mukaan pääsee 1-2 vähintään 18-vuotiasta osallistujaa. Yläikärajaa ei ole, mutta alle 30-vuotiaat ovat etusijalla. Voit hakea, jos:

  • olet aktiivinen 4H:ssa jäsenenä, vapaaehtoisena tai työntekijänä
  • olet kiinnostunut teemasta
  • tulet toimeen englannin kielellä

Lisäksi osallistujilla on tapahtuman aikana voimassa oleva matkavakuutus ja Eurooppalainen sairaanhoitokortti (jonka saa Kelasta ilmaiseksi).

Mitä maksaa?

Osallistumismaksu 50 e kattaa seminaariviikon ylläpidon eli ruokailut, majoituksen ja ohjelmaan kuuluvat retket. Järjestäjä korvaa seminaariin valittujen matkat kokonaan, edellyttäen että osallistuja noudattaa matkustusohjeita.

Hakeminen

Tutustu seminaariin ja täytä alla oleva hakulomake viimeistään torstaina 20.8.2015. Hakemukset toimitetaan 4H-liitosta Rural Youth Europelle.

Lisätiedot johanna.polkki@4h.fi tai office@ruralyoutheurope.com

#4Hduuni -kuvahaaste Instagramissa

4H-töissä oleville nuorille 25.4.-24.8.2015 Näytetään maailmalle mitä me osataan! Ota kuva 4H-duunistasi tai itsestäsi työn äärellä. Kerro kuvatekstissä työn ilosta, oppimiskokemuksista, älynväläytyksistä tai mistä nyt haluatkaan. Lataa kuva 24.8. mennessä…

Yksi paikka vapaana! Hae Rural Youth Europen marraskuiseen syysseminaariin Sloveniaan – Teemana Brand Me New

Rural Youth Europen syysseminaari 2015 järjestetään Sloveniassa 7. - 14.11.2015. Suomesta mukaan pääsee kaksi 18 - 30 -vuotiasta osallistujaa. Lue lisää...