Haku: 18–30-vuotiaille kansainvälinen seminaari Itävallassa 8.–15.10.2017

Be a Piece of Peace – lähde mukaan kansainväliseen seminaariin Itävaltaan lokakuussa! Suomesta mukaan pääsee kaksi 18–30-vuotiasta osallistujaa.

Rural Youth Europen syysseminaari 2017 järjestetään Itävallassa 8. –15.10.2017

Seminaarin teemoja ovat maaseudun nuorten elinolot sekä ihmisoikeudet ja rauha muuttuvassa Euroopassa. Teemoja käsitellään toiminnallisesti mm. ryhmäharjoituksissa ja vierailuilla, hauskanpitoa unohtamatta.

Seminaaripaikka on Bildungswerkstatt Mold (Horn).

Katso video Rural Youth Europen tapahtumista.

Kuka voi hakea?

Suomesta mukaan pääsee kaksi 18–30-vuotiasta osallistujaa. Voit hakea, jos:

  • olet aktiivinen 4H:ssa jäsenenä, ohjaajana tai työntekijänä
  • pystyt osallistumaan ohjelmaan englanniksi.
  • olet kiinnostunut teemasta.

Osallistujilla tulee olla tapahtuman aikana voimassa oleva matkavakuutus ja Eurooppalainen sairaanhoitokortti E111, jonka saa Kelasta ilmaiseksi.

Mitä maksaa?

4H-liitto maksaa seminaariin hyväksyttyjen osallistumismaksun 250 e/hlö. Osallistumismaksu kattaa seminaariviikon ylläpidon eli ruokailut, majoituksen ja ohjelmaan kuuluvat retket. Osallistujat hankkivat ja maksavat itse matkalippunsa. Järjestäjä korvaa matkakuluista puolet, enintään 125 euroa edellyttäen, että osallistuja noudattaa matkustusohjeita. Seminaariraportin ajoissa palauttaneet Suomen edustajat saavat 4H-säätiöltä 150 e matka-avustuksen.

Hakeminen

Haku on päättynyt ja osallistujat valittu. Ilmoitamme www.4h.fi tai 4HSuomi Facebookissa kun haku seuraavaan tapahtumaan alkaa.

Lisätiedot: johanna.polkki(a)4h.fi tai events(a)ruralyoutheurope.com

 

Keskustelua nuorten yrittäjyydestä SuomiAreenassa

Järjestämme yhdessä Yes-verkoston kanssa keskustelutilaisuuden perjantaina 14. heinäkuuta kello 13.30 - 14.45 SuomiAreenassa Porissa. Haluamme herättää keskustelua tulevaisuuden työelämästä. Yrittäjyys ei ole kaikkien juttu, mutta tulevaisuuden työelämä tarvitsee yritteliäitä nuoria, joilla on asenne kohdallaan. Tule sinäkin mukaan ja osallistu keskusteluun! Lue lisää...

Global 4H Day 1.11. Wear green!

Global 4H Day on päivä, jota vietetään vuosittain 1. marraskuuta. Tänä Maailman 4H-päivänä 4H:laiset eri puolilla maailmaa juhlivat 4H-toimintaa. Laita sinäkin jotain vihreää ylle ja postaa kuva itsestäsi ja vaikka jokin lyhyt kommenttti 4H-kokemuksesta, joka on jäänyt mieleesi. #4HSuomi #4HGlobal4HDay Lue lisää...