Kansainvälinen tapahtuma 15–17-vuotiaille heinäkuussa, haku käynnissä 30.4. asti!

Jos olet innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut tapaamaan nuoria eri Euroopan maista, Junior Event on juuri sinulle!

Mikä on Junior Event?

Kansainvälinen seminaari ”Guardians of Equality” 15–17-vuotiaille. Seminaarikieli on englanti, lisäksi seminaarissa kuulee ruotsia, norjaa ja tanskaa. Seminaarin teemana on tasa-arvo sekä yhdenvertaiset mahdollisuudet. Ohjelma tulee olemaan toiminnallinen, hauska ja mielenkiintoinen. Paikalle odotetaan noin 50 nuorta eri puolilta Eurooppaa.

Missä?

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka, Angelintie 696, 99870 INARI www.vasatokka.fi

Milloin?

2.-8.7.2018

Kuka voi hakea?

Seminaariin voivat hakea 15–17-vuotiaat 4H:n jäsenet. Suomenkielisellä 4H-järjestöllä on seminaariin kaksi paikkaa. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella.

Valintaperusteina:

  • aktiivisuus 4H-toiminnassa
  • kiinnostus teemaan
  • englanniksi toimeen tuleminen (seminaarissa saa kyllä tulkkausapua, kouluenglannilla pärjää hyvin!).

Mitä maksaa?

Suomen 4H-liitto maksaa kahden seminaariin valitun osallistujan osallistumismaksun 150 e/hlö. Osallistumismaksu kattaa seminaariviikon majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Osallistujat hankkivat ja maksavat itse matkaliput. Järjestäjä korvaa matkoista puolet (enintään 125 e) jälkikäteen, edellyttäen että matkustusohjeita on noudatettu. Osallistujat hankkivat itse matkavakuutuksen.

Miten haetaan?

Täytä alla oleva hakulomake viimeistään 30.4.2018. Hakemukset toimitetaan 4H-liitosta järjestäjälle, valinnoista ilmoitetaan toukokuun alussa kaikille hakijoille.

Lisätietoja

Lue lisää https://www.ruralyoutheurope.com/event/junior-event/ tai kysy johanna.polkki(a)4h.fi tai info(a)ruralyoutheurope.com  (voit kirjoittaa suomeksi).

Hakulomake

Global 4H Day 1.11. Wear green!

Global 4H Day on päivä, jota vietetään vuosittain 1. marraskuuta. Tänä Maailman 4H-päivänä 4H:laiset eri puolilla maailmaa juhlivat 4H-toimintaa. Laita sinäkin jotain vihreää ylle ja postaa kuva itsestäsi ja vaikka jokin lyhyt kommenttti 4H-kokemuksesta, joka on jäänyt mieleesi. #4HSuomi #4HGlobal4HDay Lue lisää...

Metsä Goal – tutustutaan metsänhoitoon yhdessä

Omistaako teidän perhe metsää? Olisiko aika siirtää metsänhoidon tietotaito lapsille? Vanhemmat ja nuoret, tulkaa yhdessä perehtymään metsänhoidon saloihin. Voisiko metsätöistä omassa metsässä rakentaa myös kesätyön? Lue lisää...