Hae viimeistään 14.5.: Rally 18–25-vuotiaille Latviassa

Lähes sata nuorta aikuista eri puolilta Eurooppaa kokoontuu Latviaan viikoksi elokuun alussa – oletko sinä yksi heistä? Hae mukaan 4H-Rallyyn!

Rally on eurooppalaisen kattojärjestömme Rural Youth Europen vuoden päätapahtuma.

”Viikko oli ikimuistoinen, ja oli mahtavaa päästä osallistumaan!”

Rural Youth Europe, Latvian 4H ja Latvian Young Farmers Clubs -järjestö järjestävät viikon kestävän 4H-Rallyn Ratnieki-keskuksessa, noin 80 km Riiasta 6.–13.8.2017. Rallyssa teemana on “AIR – Active. Inspired. Rural”. Teeman alla käsitellään viimeaikaisia muutoksia Euroopassa, ihmisoikeuksia ja rauhankysymyksiä. Teemaa käsitellään mm. workshopeissa, retkillä ja vierailuilla. Ohjelmaan kuuluu myös vuorokauden kestävä vierailu paikallisessa isäntäperheessä eikä hauskaa iltaohjelmaa taatusti ole unohdettu.

Suomesta viisi nuorta mukaan

Suomesta Rallyyn valitaan viiden, 18–25-vuotiaan, osallistujan tiimi, team leader voi olla 18–30-vuotias. Osallistujien on oltava englanninkielentaitoisia, aktiivisia 4H:ssa ja kiinnostuneita Rallyn teemasta. Tiimiläiset osallistuvat Rally-valmennukseen Helsingissä keskiviikkona 24.5., ja heillä tulee olla Rallyn aikana voimassa oleva matkavakuutus.

Mitä se maksaa?

Suomen 4H-liitto maksaa Rally-tiimiin hyväksyttyjen osallistumismaksun 320 e / hlö. Osallistumismaksu kattaa tapahtuman ohjelman, päivittäiset ateriat sekä majoituksen. Järjestäjä korvaa matkustusohjeita noudattaneille osallistujille 50% matkakuluista, enintään 125 e/hlö. Matkoihin voi lisäksi saada avustusta esimerkiksi 4H-säätiöltä.

***PAIKAT ON TÄYTETTY. SEURAA WWW.4H.FI JA 4HSUOMI FACEBOOKISSA NIIN SAAT TIEDON TULEVISTA TAPAHTUMISTA***

Täytä alla oleva hakulomake viimeistään 14.5.2017 ja tutustu ohjelmaan https://www.ruralyoutheurope.com/future-events. Unohtumaton viikko voi odottaa juuri sinua. Huom! Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, kannattaa olla nopea!

Lisätiedot: johanna.polkki(a)4h.fi tai office(a)ruralyoutheurope.com

 

 

Haku 4H:n nuorisotoimikuntaan

Jos saisit mahdollisuuden, mitä sinä, 16–28-vuotias, kehittäisit 4H:ssa? Hae vuoden 2017 nuorisotoimikuntaan viimeistään 21.11. ja anna äänesi kuulua. Kehitettävää riittää esimerkiksi nuorten yritysten, työllistämisen, kansainvälisyyden, viestinnän ja kerhoasioiden parissa. Täytä…

Keskustelua nuorten yrittäjyydestä SuomiAreenassa

Järjestämme yhdessä Yes-verkoston kanssa keskustelutilaisuuden perjantaina 14. heinäkuuta kello 13.30 - 14.45 SuomiAreenassa Porissa. Haluamme herättää keskustelua tulevaisuuden työelämästä. Yrittäjyys ei ole kaikkien juttu, mutta tulevaisuuden työelämä tarvitsee yritteliäitä nuoria, joilla on asenne kohdallaan. Tule sinäkin mukaan ja osallistu keskusteluun! Lue lisää...