Rally 18 – 25-vuotiaille Pohjois-Irlannissa

Lähes sata nuorta aikuista eri puolilta Eurooppaa kokoontuu Pohjois-Irlantiin viikoksi heinä-elokuussa. Mukana on viisi suomalaista.

Rural Youth Europe ja Pohjois-Irlannin Young Farmers’ Clubs of Ulster -järjestö järjestävät viikon kestävän 4H-Rallyn Antrimissa Pohjois-Irlannissa 30.7. – 6.8.2016.

Rallyssa teemana on “Bridging Diversity, Growing Together”. Viikon aikana osallistujat oppivat ymmärtämään paremmin ihmisten erilaisuutta (esim. etninen tai uskonnollinen tausta, seksuaalinen tai sukupuolinen suuntautuminen, vammaisuus) sekä oppivat taitoja, joiden avulla erilaiset vähemmistöt saadaan osallisiksi oman järjestön toimintaan.

Teemaa käsitellään mm. workshopeissa, retkillä ja vierailuilla. Ohjelmaan kuuluu myös vuorokauden kestävä vierailu paikallisessa isäntäperheessä, eikä hauskaa iltaohjelmaa taatusti ole unohdettu.

Rallyn ohjelma

Rally 18 – 25-vuotiaille Pohjois-Irlannissa, hakuaikaa huhtikuun loppuun!

Lähes sata nuorta aikuista eri puolilta Eurooppaa kokoontuu Pohjois-Irlantiin viikoksi heinä-elokuussa – oletko sinä yksi heistä? Hae mukaan 4H-Rallyyn! Rally on eurooppalaisen kattojärjestömme Rural Youth Europen vuoden päätapahtuma. Viikko oli…

Lannoitesäkkikeräys Reilu Teko – katso keräyspisteet

Maatalouden lannoite- ja siemensäkit on helppo kierrättää viemällä ne paikallisen 4H-yhdistyksen keräyspisteeseen. Keräys työllistää satoja nuoria eri puolilla Suomea, ja monille säkkikeräys on ensimmäinen kesätyö. Nuoret saavat työkokemuksen lisäksi arvostetun…