Iltakirjastotapahtuma

Järjestimme lokakuussa Uuraisilla halloween-iltakirjaston. Ajatus tapahtuman järjestämisestä lähti siitä, että halusimme kerätä rahaa matkakassaamme varten ja siitä, että halusimme lisätä toimintaa Uuraisilla nuorten keskuudessa.

Teksti ja kuvat: Uuraisten 4H-yhdistyksen nuorten kv-ryhmä

Halloween-kirjasto onnistui odotettua paremmin. Kävijöitä oli koko illan aikana todella paljon, ja kioski myytiin loppuun moneen otteeseen. Emme osanneet odottaa, että ihmisiä tulisi niin paljon.

Iltakirjaston ohjelmassa oli kauhukuja, askartelupaja, kummitustarinoita, luutapaja, kasvomaalausta, disko, kioski, naamiaisasukilpailu, elokuva ja ilotulitus.

IMG_20151030_183720IMG_20151030_194336
Tapahtuman toteuttaminen oli hauskaa, koska saimme suunnitella sitä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Yhdessä toteuttaminen oli helpompaa, koska kaikkea ei tarvinnut suunnitella itse.
Iltakirjastoa tullaan toteuttamaan jatkossakin, koska ihmiset pitivät siitä ja saimme matkakassaan tuottoa.
Tapahtumassa meidän kv-ryhmästämme mukana olivat Janni, Milla, Katja, Reeta, Janika, Venla ja Sanni.

***

Kv-ryhmä järjesti iltakirjaston 4H:n Itse tehty -rahalla.
Lue lisää Itse tehty -rahasta. Sitä voivat nuoret hakea omille projekteilleen.

Ilotulistus

 

Tyttöjen ilta

4H-Yrityksemme Töröteam järjesti marraskuussa tyttöjen illan Konneveden nuorisotalo Kukkulalla. Teksti: Töröteam Ilta oli suunnattu ala- ja yläkouluikäisille tytöille, mutta varsinaista ikärajaa tapahtumalla ei ollut. Tapahtuma kesti kolme tuntia, viidestä kahdeksaan,…

Ryhtyisinkö opettajaksi?

Hyvä opettaja on ihminen, joka yksinkertaisesti saa kovapäisimmätkin oppijat oppimaan. Hänellä on auktoriteettia, ja hän innostaa aktiivisesti koko luokkaa mukaan opetukseensa. Hän osaa toimia tilanteen mukaan rennosti tai tiukasti. Hän…