Itse tehty -rahalla Kesäkioski Rantaleijonan synttärit

Järjestimme kesäkuussa 4H-yrityksemme Kesäkioski Rantaleijonan 1-vuotissynttärit.

Suunnitelmamme ja tavoitteemme:

Tehdä tunnetuksi kesäkioskin toimintaa ja aukioloajat ja hankkia paljon potentiaalisia asiakkaita. Tapahtumassa jaetaan ilmaisia ämpäreitä aikuisille ja ilmapalloja lapsille. Tarjolla tietysti kioskin tuotevalikoima ja kahvitarjoilu.
Tapahtumaan on tarkoitus tuoda ainakin pihapelituotteiden testauslaitteita ja järjestää niillä leikkimielisiä kilpailuita ja palkita parhaiten onnistuneita tuotepalkinnoilla. Osallistujien kesken arvontaa. Tapahtumassa on tarkoitus ottaa osallistumisilmoittautumisia järjestämäämme rantalentisturnaukseen.

Tuloksemme ja miten ne saavutimme:

Tavoitteemme toteutuivat muuten, mutta rantalentisturnausta emme kerenneet järjestämään. Tapahtumassa mukana olleiden yrittäjien, yhteistyökumppaneiden ja sponsoreiden hankkiminen tapahtui suullisesti sekä sähköisesti. Yhteistyökumppaneiden hankkiminen oli helppoa.
Tapahtuma meni suunnitelmien mukaan, ja väkeä oli todella runsaasti. Tapahtumasta oli paljon hyötyä yrityksellemme sen tunnettuuden paranemisena sekä synttäripäivän hyvänä tuloksena. Uskomme että yrittäjäyhteistyöstämme oli hyötyä kaikille osapuolille: muun muassa kanootinvuokraajan yhteystietoja tultiin jälkeenpäin kyselemään.

#kesäkioski #rantaleijona #4hyritykset #YritäOpiTienaa #liminka #4hsuomi

Teksti ja kuvat: Kesäkioski Rantaleijona

Lue Itse tehty -rahasta, jota myönnetään nuorten omille projekteille ja täytä hakemus.

 

Tallenna

Ipanailta Itse tehty -rahalla

Järjestimme toukokuisena perjantaina ipanaillan Pyhäjoen monitoimitalolla. Tapahtuman tuoton laitoimme Norjan leirikassaamme, josta myöhemmin maksoimme bussi- ja laivamatkoja sekä osan leirimaksuista. Lue lisää...

Elämysseikkailu lapsille Itse tehty -rahalla

Järjestimme lapsille antiikin Rooman aikaan sijoittuvan seikkailuradan, mikä sisälsi erilaisia pulma- ja ryhmäytymistehtäviä. Lue lisää...