Koiraparkki Itse tehty -rahalla Sulkavan Suursoutuihin

Tavoitteenamme oli saada asiakkaita, oppia lisää ja tehdä sitä, mistä tykätään eli hoitaa koiria.

Idean koiraparkkiin saimme ollessamme Sulkavan 4H-yhdistyksen järjestämällä Koiranhoito-kurssilla keväällä 2017. Sen jälkeen aloimme pikkuhiljaa toteuttaa suunnitelmaa koiraparkista soutuihin kesällä.

Koiraparkin valmistelu sisälsi mm. Suursoutuja järjestelevien tahojen kanssa neuvottelua, koppien rakentamista, mainostusta ja paperihommia. Itse tehty -raha käytettiin koiraparkista aiheutuviin kustannuksiin, kuten koppien rakentamiseen ja muihin tarvikkeisiin.

Haasteeksi koimme vähäisen asiakasmäärän, sillä koiraparkki oli uusi juttu Sulkavalla.

Projektissa oli sekä hyviä että huonoja puolia. Huonoina puolina asiakkaiden vähäisyys ja hyvinä puolina se, että saimme edes muutamia koiria koiraparkkiin, saimme ajan kulumaan ja meillä oli mukavaa yhdessä.

Opimme varautumaan äkkinäisiin ja yllättäviin tilanteisiin. Jos jotain tekisimme toisin, niin sen, että mainostaisimme enemmän ja eri keinoilla. Erityisen kivaa oli, että muutamat ihmiset olivat huomanneet toimintamme ja toivat koiriaan hoidettaviksi. Opimme erityisesti sen, että aina ei voi onnistua. Toiminnan jatkuvuudesta ei ole vielä varmuutta.

Perustimme kuitenkin koiraparkin myötä 4H-yrityksen, Sulkavan koiranhoitajat, ja jatkamme koiranhoitohommia sillä tavoin!

Teksti ja kuvat: Erika Pajarinen, Anja Tissari ja Milla Hämäläinen

Lue Itse tehty -rahasta, jota myönnetään nuorten omille projekteille ja täytä hakemus.

Tallenna

Kahvila Itse tehty -rahalla

Kahvilan pito oli hauskaa. Opimme paljon yrittelijäisyydestä ja saimme kokemusta tulevia projekteja varten. Lue lisää...

Itse tehty -rahalla seikkailurata lapsille

Opimme, että tämän kaltainen projekti vaatii todella paljon työtä ja vaivannäköä, mutta lopputulos ja lasten ilo korvaa kaiken sen. Lue lisää...