Lasten Eläinpolku Itse tehty -rahalla

Eläinpolulla lapset saivat kokeilla keppihevostelua, kasvomaaleja, onnenpyörää, lehmän vetämää jumppaamista ja sen sellaista. Toisena päivänä lapsilla oli mahdollisuus päästä tutustumaan eri kotieläimiin.

Aloitimme koko tapahtuman suunnittelemisen sillä, että keksimme teeman päivää varten. Päädyimme eläinaiheiseen teemaan. Näin aloimme suunnitella Lasten Eläinpolkua Luumäelle. Matkan varrelle mahtui leipomista, yhdessä suunnittelemista ja tapahtuman rakentamista.

Kokoonnuimme parin kuukauden aikana monta kertaa yhdessä suunnittelemaan tapahtumaa ja varsinkin viimeiset päivät olivat pitkiä, kun leivoimme suuria määriä tarjottavaa ja rakensimme tapahtumaa kokoon linnoituksella.

Tapahtuma kesti kaksi päivää, ensimmäisenä päivänä saimme viihdyttää päiväkotilaisia, ja toinen päivä oli avoin kaikille. Lapset näyttivät nauttivan kovasti, ja osa heistä tuli toisenakin päivänä. Eläinpolulla lapset saivat kokeilla keppihevostelua, kasvomaaleja, onnenpyörää, lehmän vetämää jumppaamista ja sen sellaista. Toisena päivänä lapsilla oli mahdollisuus päästä tutustumaan eri kotieläimiin. Kaikki saivat myös passin, johon pysty keräämään leimoja eri pisteiltä.

Tapahtuma kokonaisuutena oli kiva toteuttaa, ja kaikki meistä varmasti pitivät tapahtumasta ja tulevat mukaan seuraavan tapahtuman järjestämiseen, kun siihen tulee vielä mahdollisuus.

Teksti ja kuvat: Luumäen 4H:n Itse tehty -ryhmäläiset

Lue Itse tehty -rahasta. Sitä voivat nuoret hakea omille projekteilleen.

Itse tehty -rahalla Spring Celebration vol. 5

Kyyjärven nuorten tapahtumatuottajatiimi Ryhmä Rämä järjesti Kyyjärven nuorisotalolla 21.4.2017 tapahtuman Spring Celebration vol. 5. Lue lisää...

Keppihevoskilpailut Itse tehty -rahalla

Järjestimme Rovaniemellä keppihevoskilpailut 21.5. 2017. Me järjestäjät olemme aktiivisia keppihevosharrastajanuoria. Lue lisää...