Itse tehty -rahalla seikkailurata lapsille

Opimme, että tämän kaltainen projekti vaatii todella paljon työtä ja vaivannäköä, mutta lopputulos ja lasten ilo korvaa kaiken sen.

Järjestimme lapsille suunnatun keväisen seikkailuradan torikauden avajaisten yhteydessä. Lapsille oli torilla tarjolla erilaisia aktiviteettipisteitä, kuten pomppulinna ja katuliitutaidetta. Radan läheisyydessä toimineesta kioskista sai muun muassa jäätelöä, hattaraa ja karkkia. Kioskissa oli myös mahdollista pyörittää onnenpyörää, josta onnekkaimmat saivat jotain myös kotiin vietäväksi.

Idea Itse tehty -rahan hakemiseen syntyi, kun keräsimme rahaa toteuttaaksemme nuorisovaihdon irlantilaisten  nuorten kanssa. 4H-ohjaajamme kertoivat meille tästä mahdollisuudesta, ja tartuimme heti työhön kiinni. Heti aluksi päätimme, että suuntaamme tapahtumamme lapsille, ja että otamme inspiraatiota aiemmin järjestämistämme lastentapahtumista.

Pidimme kokouksia, joissa suunnittelimme tulevaa tapahtumaa. Selvitimme netistä, mitä kautta voisimme vuokrata pomppulinnan ja hattarakoneen lapsia varten.

Selvitimme myös paikallislehtien mainostusmaksuja. Lopulta päätimme mainostaa tapahtumaamme paikallisen 4H-yhdistyksen kotisivuilla sekä facebookissa. Veimme myös paperisia mainoksia kauppojen ja kirjaston ilmoitustauluille.

Koko projektin ajan ohjaajamme auttoivat ja tukivat meitä.

Teksti ja kuvat: Oulaisten 4H:n MatkaNopat

Lue Itse tehty -rahasta, jota myönnetään nuorten omille projekteille ja täytä hakemus.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Koiraparkki Itse tehty -rahalla Sulkavan Suursoutuihin

Tavoitteenamme oli saada asiakkaita, oppia lisää ja tehdä sitä, mistä tykätään eli hoitaa koiria. Lue lisää...

Nuorisovaihto Britteihin Itse tehty -rahalla

Vieremän 4H-yhdistys järjesti nuorisovaihdon Devon Young Farmers Clubin kanssa 24.–30.7. sekä 31.7.–6.8. Nuorisovaihto kokemuksena oli mahtava! Lue lisää...