Itse tehty -rahalla Spring Celebration vol. 5

Kyyjärven nuorten tapahtumatuottajatiimi Ryhmä Rämä järjesti Kyyjärven nuorisotalolla 21.4.2017 tapahtuman Spring Celebration vol. 5.

Saimme Itse tehty- rahaa 4H-säätiöltä 500 euroa. Loput rahat tapahtumaa varten Ryhmä Rämä keräsi kokoon järjestämällä arvontoja, lasten discoja ja kahvituksia erilaisissa tapahtumissa sekä siivouskeikkoja tekemällä.

Lisäksi lahjoituksia antoivat Kyyjärven kunta, pankki ja lukuisat yksityisyrittäjät.

Paikalla lähikuntien nuoria

Spring Celebration oli oikein onnistunut tapahtuma. Esiintyjinä olivat Mansesteri ja Lucas. Kumpikin esiintyi 45minuuttia.

 

Tapahtuman järjestelyt ja valmistelut vaativat paljon työtä ja suunnittelua. Suurin työ oli tietenkin rahoituksen järjestyminen. Lisäksi Ryhmä Rämän tehtävänä oli järjestää buffet tapahtuman aikaan, hankkia järjestyksenvalvojat, aamupalat, ruokailut, back stagen tarjoilut, lavapyyhkeet ym. ja majoitus esiintyjille.

Tapahtuma toi lähikunnista nuoria paikalle, ja muutamia tuli kauempaakin katsomaan. Kaiken kaikkiaan nuoria saapui paikalle noin 100. Vaikka saliin olisi mahtunut enemmänkin porukkaa, oli tunnelma kuitenkin huippu hyvä.

Myös artisteilta tuli kiitosta hyvin järjestetystä tapahtumasta sekä hyvästä tunnelmasta. Illan kruunasi artistien faneille antama huomio. Fanikuvia, yhteiskuvia ja halauksia jaettiin urakalla.

Tapahtuma oli ikärajaton ja päihteetön.

Teksti ja kuvat: Kyyjärven 4H:n Ryhmä Rämä

****

Lue Itse tehty -rahasta. Sitä voivat nuoret hakea omille projekteilleen.

Ryhmä Rämästä

Porukkamme koostuu yli 13 vuotiaista nuorista ja vastuuaikuisesta. Järjestämme Kyyjärven nuorisolle tapahtumia ym.

Olemme järjestäneet mm. discoja, joissa on ollut hieman nimekkäämpiä esiintyjiä, esimerkkeinä kevään 2011 Spring Celebration vol. 2 ft Mikael Gabriel ja kevään 2012 Spring Celebration vol. 3 ft. ASTE .

Facebook sivumme

Kannustavaa helppailua verkossa

Olemme vapaaehtoisista nuorista koostuva 4H-helpparisakki, lasten #kannustusryhmä TOP-tehtäväsivustolla – autamme ja kannustamme lapsia ja vastustamme kiusaamista – Suomen presidentti Sauli Niinistön, Robinin ja Diandran käynnistämän kampanjan hengessä. Lue lisää...

Lasten Eläinpolku Itse tehty -rahalla

Eläinpolulla lapset saivat kokeilla keppihevostelua, kasvomaaleja, onnenpyörää, lehmän vetämää jumppaamista ja sen sellaista. Toisena päivänä lapsilla oli mahdollisuus päästä tutustumaan eri kotieläimiin. Lue lisää...