4H on tukenasi, myös digitaalisesti!

Olet mukana 4H:n toiminnassa. Mitä ikinä teetkin 4H-yrityksesi tiimoilta, kannattaa muistaa, että 4H pystyy tukemaan ja auttamaan sinua matkallasi kohti unelmiasi ja tavoitteitasi.

Yhdessä me pystymme parempaan ja hienompaan kuin yksin. Ja koska olet yksi 4H:n kasvoista, myös me 4H:ssa haluamme tietää, mitä sinulle ja yrityksellesi kuuluu.

Tehtävä

Somessa kannattaa jättää vahva digitaalinen jalanjälki yrityksestäsi, joka toimii ikään kuin sähköisenä CV:nä tulevaisuudessasi ja näyttää yritteliään polkusi työelämään.

4H-yrittäjänä voit sada digitaalisen osaamismerkin ja opintopisteitä. Osaamismerkin saat, kun kerrot yrityksestäsi ”Kerro 4H-yrityksestäsi”-lomakkeella.

4H:sta on apua sinulle yrityksesi brändin ja maineen rakennuksessa. 4H-yritys liitetään nuorten yrittäjyyteen, työllistämiseen, yrittäjähenkisyyteen ja oma-aloitteisuuteen. Olemme järjestö sinun taustallasi ja sillä on arvoa – se voi olla jopa markkinointivaltti. Meidän avulla pystyt levittämään tietoa laajalti.

  • Tiedätkö, mistä 4H:n löytää ja mitä meille kuuluu? Ala seurata meitä (4H Suomi) Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa.
  • 4H-yrityksellä on myös ihan oma FB-sivu, jolla nostetaan esiin myös sinun 4H-yrityksesi, jos niin haluat.
  • Meidän kanssa voit keskustella myös somessa. Heitä siis kysymys tai kommentti, kun sellainen herää ja me vastaamme. Vinkkaa myös meille, kun yrityksessä tapahtuu jotain jännittävää ja mielenkiintoista.
  • Jaa omissa somekanavissasi 4H:n somekanavien sisältöä ja käytä hashtageja, kuten #4HSuomi, #4HYritys ja #yritäopitienaa
  • Sisällytä omaan viestintääsi 4H-henkeä ja 4H-tarinaa omalla persoonallasi höystettynä! 

Kaikkia näitä taitoja ja tietoja viestinnässä voit käyttää hyväksi, vaikket olisikaan yrittäjä! Viestiminen erilaisista tapahtumista ja projekteista on yhtä tärkeää ja siksi kannattaa treenata! Ja 4H on aina mukanasi tukemassa!