Jyvätyyny

Jyvätyyny on mainio myyntituote. Tyynyn valmistat edullisesti kun käytät kierrätyskangasta esim. vanhoja lakanoita tai vaatteita. Tyynyn voit täyttää kauralla tai vehnällä. Kangasvalinnoilla jyvätyynyistä saa persoonallisia. Voit myös ommella tyynylle esim. korvat ja hännän. Muista käyttää pestäviä ja kuumuutta kestäviä kankaita, esimerkiksi pellavaa ja puuvillaa. Parhaan lopputuloksen saat jos teet tyynyyn irrotettavan päällisen.

Liitä lahjaksi annettaviin tai myytäväksi tarkoitettuihin tyynyihin käyttöohjeet: Minä olen Jyvätyyny. Käytä minua lämmitettynä kun sinulla on flunssa tai muuten vain kylmä. Lämmitä minua mikrossa noin 2-3 minuuttia. Vältä kuumentamasta polttavan kuumaksi. Voi viilentää minua pakastimessa kaksi tuntia ennen käyttöä, sillä olen oiva apu myös kesäkuumalla tai lihaskipuihin. Tarpeen vaatiessaa kääri minut pyyhkeen sisään ennen ihokosketusta.

Tehtävä

  1. Piirrä kaavat. Leikkaa paperista noin 30cm x 20cm kokoinen pala. Leikkaa palasta pavun muotoinen, jotta se pysyy paremmin olkapäällä. (Sisätyynyn kaavasta voi tehdä vähän pienemmän)
  2. Leikkaa kankaasta kaksi palaa, sekä mahdolliset korva ja hänta palat.
  3. Ompele ompelukoneella nurjalta puolelta, jätä aukko kääntämistä varten. Ompele korvat ja häntä paikoilleen samaan saumaan.
  4. Käännä tyyny oikein päin ja täytä jyvillä. Voit käyttää apuna kartongista tehtyä suppiloa.
  5. Ompele aukko kiinni koneella tai käsin.
  6. Liitä mukaan käyttöohjeet.