Toiminnanjohtaja Hartolan 4H-yhdistykseen

Hartolan 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 17.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hartolan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, lasten ja nuorten ryhmien ohjaaminen, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa kehittämishankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Yhdistys on saanut rahoituksen hankkeelle, jossa selvitetään Hartolan 4H-yhdistyksen nuorten työllistämistoiminnan kehittämistä.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme hankeosaamista, soveltuvaa tutkintoa ja alueen tuntemusta. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 31.3.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostilla patrik.lindfors@4h.fi. Soittoajat 15.3. klo 13–16 ja 23.3. klo 9-12.

Lisätietoja

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.