Toiminnanjohtaja Juvan 4H-yhdistykseen

Juvan 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Juvan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä yhdistyksen talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta kehittävää otetta sekä valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote.

Järjestämme haastattelut 22.08.2022 klo 16.00 alkaen. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.  Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 16.08.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostilla kari.kuokkanen@4h.fi

Lisätietoja:

  • Suomen 4H-liiton aluejohtaja Kari Kuokkanen, puh. 050 570 7433
  • Juvan 4H-yhdistyksen puheenjohtaja Sanna Pietikäinen, puh. 050 540 8998

www.4h.fi

www.juva.4h.fi

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista n. 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.