Toiminnanjohtaja Kaakonkulman 4H-yhdistykseen

Lähes 100-vuotiaan järjestömme kasvatuslupauksen mukaisesti tuemme lasten ja nuorten kasvua aktiivisiksi, vastuullisiksi ja yritteliäiksi. Kannustamme kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. Yhteiskunnallinen tehtävämme on lapsen ja nuoren onnellisen kasvun tukeminen.

Löytyykö sinulta intoa ja taitoa toimia tulevaisuuden tekijänä?

Etsimme Kaakonkulman 4H-yhdistykseen kokoaikaista järjestö- tai nuorisotyön osaajaa toiminnanjohtajaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 26.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toiminnanjohtajana tehtäviisi kuuluvat:

  • 4H-nuorisotyön organisointi ja kehittäminen; mm. kerhotoiminta, nuorten kouluttaminen, työllistäminen ja yrittäjyys
  • Viestintä ja verkostoituminen
  • Talouden, hallinnon ja toiminnan kokonaisuudesta vastaaminen
  • Esihenkilönä toimiminen 4H-yhdistyksen muille työntekijöille

Mitä odotamme?

Toiminnanjohtajan tehtävässä tarvitset valmiuksia ja intoa toimia lasten ja nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä organisointi- ja johtamiskykyä.

Odotamme alalle soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä joustavuutta työajoissa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta järjestö- tai nuorisotyöstä sekä alueen tuntemusta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä hyvän näköalapaikan alueen lapsi- ja nuorisotyöhön, yrittäjyyskasvatukseen sekä verkostoitumiseen. Yhdistyksen hallituksen ja paikallisen tuen lisäksi saat Suomen 4H-liiton tuen, perehdytyksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Neuvonta-alan runkosopimusta. Aloitusvaiheessa toiminnanjohtajan palkka on työkokemuksesta riippuen 2 093,58 – 2 407,62€ tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi tarkastamme valitulta henkilöltä luottotiedot.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 15.8.2024 kello 16:00 sähköpostilla: rekrytointi@4h.fi.

Lisätietoja tehtävästä:

Heli Hyypiä
toiminnanjohtaja, Kaakonkulman 4H-yhdistys
puh. 0400 896 764 (10.7 klo 9-12, 15.7 klo 14-16, 19.7 klo 15-17 ja 23.7 klo 9-16)

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

(Tavoitettavissa: 1.7.-5.7. ja 7.-15.8.2024.)

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 180 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä. 4H-yhdistykset ovat Suomen 4H-liiton jäsenyhdistyksiä.