Toiminnanjohtaja Porin 4H-yhdistykseen

Porin 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa 9.1.2023 alkaen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (60 %). Tehtävään sisältyy perehdytystä marras-joulukuun aikana. 4H-yhdistys toimii Porin ja Nakkilan alueella.

Toiminnanjohtajan tehtävä on monipuolinen kokonaisuus, johon sisältyy 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen ja yrittäjyyteen kannustaminen. Tehtävään kuuluu myös yhdistyksen viestintä ja hallinto. Arvostamme motivaatiota kehittämishankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen. Keskeinen tehtävä on varainhankinnan lisääminen sekä kumppanuuksien hankkiminen ja sidosryhmäyhteistyö.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten parissa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta sekä organisointi- ja johtamistaitoja. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Satunnaisten ilta- tai viikonlopputöiden vuoksi edellytetään joustavuutta työajoissa. Tehtävä edellyttää valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen. Etsimme yhdistykseemme lapsi- ja nuoristyöstä pitkäjänteisesti kiinnostunutta 4H-toiminnanjohtajaa. 4H-järjestön työtehtävissä on paikallinen tuki ja hyvät koulutusmahdollisuudet.

Toiminnanjohtajan tehtävä on osa-aikaisen (60 %) ja toistaiseksi voimassa oleva. Toiminnan kehittämisen myötä on mahdollisuus kokoaikaiseen toimeen.

Työ alkaa 9.1.2023 alkaen sisältäen perehdytystä marras-joulukuussa.

Palkkauksessa (N3) ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Toimintaa kehittämällä voi saada henkilökohtaista palkanlisää.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 12.10.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostilla anna-kaisa.valaja@4h.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

järjestöpäällikkö Anna-Kaisa Valaja p. 044 7830310, anna-kaisa.valaja@4h.fi

yhdistyksen puheenjohtaja Satu Väätänen p. 050 5241257

https://pori.4h.fi  

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista n. 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.