Toiminnanjohtaja, Tervolan 4H-yhdistys

Tervolan 4H-yhdistys ry hakee kokoaikaista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toiminnanjohtajan tehtävä on monipuolinen kokonaisuus, johon sisältyy 4H-nuorisotyön organisointi: kerhotoiminta, nuorten koulutukset, työelämävalmiuksien edistäminen, työllistäminen ja yrittäjyyteen kannustaminen. Tehtävään kuuluu myös yhdistyksen hallinto ja talous sekä viestinnän tehtävät.

Tarjoamme mahdollisuuden näyttää, miten haluat edistää nuorten työelämävalmiuksia ja kannustaa heitä yrittäjyyteen ja työelämään. Tehtävä sisältää monipuolisen ja itsenäisen työn jo 90 vuotta toimineessa 4H-yhdistyksessä. Työtehtävässä saat paikallisen tuen lisäksi Suomen 4H-liiton tarjoaman valtakunnallisen tuen sekä hyvät koulutus- ja verkostoitumismahdollisuudet.

Haemme soveltuvan koulutuksen omaavaa positiivista ja reipasta henkilöä, jolla on valmiuksia ja intoa toimia lasten ja nuorten (6-28 v.) kanssa. Olethan valmis kehittämään myös omaa yrittäjämäistä asennettasi ja oppimaan uutta organisoijana ja johtajana.

Haluat edistää yhteistyötä paikkakunnalla. Lisäksi arvostamme kiinnostusta 4H-yhdistyksen toiminnan kehittämiseen sekä hankeosaamista. Toiminnanjohtajana odotamme sinulta satunnaisten ilta- ja viikonlopputöiden vuoksi joustavuutta työajoissa. Oma auto on välttämätön. Yhdistyksellä on toimitila Tervolan kunnantalolla.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 27.1.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen: mari.niska(at)4h.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Järjestämme haastattelut 7.2.2023.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Suomen 4H-liiton aluejohtaja Mari Niska, p. 0400 234 041, mari.niska(at)4h.fi
Tervolan 4H-yhdistyksen puheenjohtaja Sanna Saraste, p. 0400 473 962

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua aktiivisiksi, vastuullisiksi ja yritteliäiksi sekä kannustaa kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 190 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä. Tervolan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.