Tule meille kesätöihin!

Etsimme Suomen 4H-liittoon iloista ja itsenäistä kansainvälisten asioiden harjoittelijaa hoitamaan 4H-järjestön nuorisovaihtoon ja kansainvälisen toiminnan viestintään liittyviä töitä. Työtehtäviin kuuluu mm. sähköpostiviestintä englanniksi, matkustusvaihtoehtojen selvittäminen sekä matkalippujen hankkiminen, vaihtoon tulevien nuorten vastaanottaminen, someviestintä nuorisovaihdoista, nuorten ja vaihtoperheiden neuvominen mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä nuorten kansainvälisen viikonlopun järjestäminen.

Toivomme:

  • positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyvää suomen- ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • monipuolista eri viestintäkanavien hallintaa
  • MS Office -ohjelmien käyttökokemusta
  • kokemus 4H-nuorisovaihdosta on plussaa, mutta ei välttämätön.

Tarjoamme monipuolisia ja hauskoja työtehtäviä kansainvälisessä seurassa.

Työpaikka on Alppilassa, Helsingissä. Työ edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla sekä satunnaisesti työskentelyä myös iltaisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan noin 15.5.2020. Työn kesto on kolme kuukautta, palkka 1610 e/kk.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 24.1.2020 osoitteeseen johanna.polkki@4h.fi

Tiedustelut 9.1. klo 12-16 tai 16.1. klo 8-12: Johanna Pölkki 044 783 0304

Suomen 4H-liitto on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.