1. marraskuuta on Global 4H Day

Nyt nostetaan 4H-toiminta sille kuuluvaan arvoon. Marraskuun 1. päivänä vietetään Maailmanlaajuista 4H-päivää. Haastamme kaikki 4H:n ystävät twiittaamaan, lataamaan Instagram-kuvia ja julkaisemaan Facebook-päivityksiä aiheenaan 4H.

Hashtageilla Global4HDay ja 4HSuomi kaikki 4H:n kanssa tekemisissä olleet ja olevat voivat kertoa koko Suomelle ja maailmalle siitä, mitä 4H ja sen toimintaan osallistuminen antavat ja merkitsevät.

Global 4H Day on mainio päivä antautua vaikkapa muistelemaan omaa 4H-taivaltaan ja julkaista jotain siihen liittyvää sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää Global 4H Daysta.

Nenäpäivä-kampanja alkaa 15.10. – olemme mukana!

Kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävä Nenäpäivä-kampanja käynnistyy torstaina 15.10. 4H-järjestö on näkyvästi mukana kampanjassa: 4H-kerhot ympäri Suomen myyvät 5 euron hintaisia raaputettavia Nenäarpoja. Jokaisesta 4H:laisen myymästä Nenäarvasta menee 4 euroa kehitysmaiden…

4H vastaan 4 H:ta – mistä oikein on kysymys?

4H-kerhot ympäri Suomen osallistuvat tänä vuonna kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävään Nenäpäivä-kampanjaan myymällä Nenäarpoja. Tuusulan 4H-kerholaiset, kuvassa: Elsa Uro, Aada Ryökkynen, Onni Ryökkynen ja Sebastian Keinänen pääsivät näyttämään kykynsä hurjassa arpamyyntikisassa,…