21 nuorta lähtee 4H:n kautta maailmalle

Vuoden 2015 4H-vaihtarit on valittu. Lämpimästi onnea ja unohtumatonta ulkomaanmatkaa kaikille maailmalle lähtijöille!

Kahdeksan nuorta lähtee ryhmävaihtoon Walesiin ja Kanadaan. Porukassa on nuoria Ähtäristä, Pihtiputaalta, Oulusta, Siikaisesta, Sauvosta, Juukasta ja Jyvsäkylästä.

13 nuorta lähtee IFYE-vaihtoon eri puolille maailmaa: Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Costa-Ricaan, Skotlantiin, Pohjois-Irlantiin, Etelä-Koreaan, Sveitsiin, Itävaltaan ja Taiwaniin. Maailmalle lähtijät ovat Joensuusta, Haapajärveltä, Rovaniemeltä, Jyväskylästä, Laukaasta, Kontiolahdelta, Porista, Sastamalasta, Hankasalmelta, Nilsiästä, Sotkamosta ja Keuruulta.

Vaihtarit asuvat kohdemaassa paikallisessa isäntäperheessä. Vaihto on hieno mahdollisuus päästä kokemaan, millaista arkielämä toisessa maassa ja kulttuurissa on. Samalla nuoret pääsevät treenaamaan kielitaitoaan ja saavat uusia ystäviä ulkomailla. Lisätietoa 4H-vaihdoista.

Toinen hieno vaihtoehto kansainvälistyä 4H:n kautta on toimia isäntäperheenä ulkomailta Suomeen tulevalle 4H-vaihtarille. Hakuaika on käynnissä helmikuun 2015 loppuun asti. Lisätietoa isäntäperheenä toimimisesta.

4H-vaihtareiksi valitut nuoret ovat saaneet tiedon valinnasta postitse.

Kuvassa on Yhdysvaltoihin kesällä 2012 matkannut vaihtariporukka.

Salon 4H-yhdistys juhlisti työelämähankkeitaan

Salon 4H-yhdistys on tehnyt viimeisen kolmen vuoden aikana paljon työtä nuorten työllistymisen ja työelämävalmiuksien eteen. Komeita tuloksia juhlittiin Tulevaisuustehtaassa 11.–12.11.2014. Lue lisää...

Vapaaehtoiseksi nuorten seminaariin Ruotsissa?

Lähde vapaaehtoiseksi järjestämään kansainvälistä maaseudun nuorten seminaaria, joka järjestetään Hallandissa, Ruotsissa 2.-6.4.2015. Lue lisää...