4H-mallit astuvat SuomiAreenan catwalkille Porissa

TOP-kilpailu Garderobi huipentuu toisenlaiseen muotinäytökseen Porin SuomiAreenassa. Näytöksen harjoituksissa nuoret saivat tuntumaa mallina toimimiseen koekampausten, vaatevalintojen ja koreografian myötä.

Martat järjestävät Porin SuomiAreenalla Rätei ja lumpui -muotinäytöksen, joka esittelee kierrätysmuotia. Muotinäytös järjestetään keskiviikkona 15.7. klo 16–16.30 Satakieli-torilavalla. 4H:n lisäksi näytöksessä ovat mm. Glope Hope, Outi Pyy, Eilen Design ja KongaRoo. Näytöksen juontajina toimivat Saimi Hoyer ja Jani Toivola. Näytöksessä nähdään Garderobi-kilpailun parhaat paidat, joita ovat esittelemässä satakuntalaiset 4H-nuoret.

13-28-vuotiaiden sarjan Helmi Lehtinen Eurasta astuu lavalle esittelemään itse suunnittelemansa ja toteuttamansa t-paidan.

IMG_0780
Helmi Lehtinen muotinäytöksen kenraaliharjoituksen jälkeen. Olo tuntuu varmalta, huomisesta näytöksestä selvitään kyllä kunnialla.
IMG_0727
Porissa työskentelevän 4H-liiton järjestöpäällikkö Anna-Kaisa Valajan mukaan muotinäytös on nuorille todella hieno tilaisuus päästä kurkistamaan muotimaailman kulisseihin. Kärsivällisyyttä ja järjestelyjä homma vaatii, mutta on varmasti sen arvoista.
Toisenlaisen muotinäytöksen juontajina toimivat Jani Toivola ja Saimi Hoyer. Harjoituksissa Saimi vaikuttui Helmin tarinasta, kädentaitojen kautta malliksi.
Toisenlaisen muotinäytöksen juontajina toimivat Jani Toivola ja Saimi Hoyer. Harjoituksissa Saimi vaikuttui Garderobi-kisan voittaneen Helmin tarinasta, kädentaitojen kautta malliksi.
Aino Vartio päätyi Martoissa toimivan mummonsa Marja Vartion kutsusta. Harjoituspäivänä Aino säteili kokampauksen jälkeen valitessaan rekiltä näytösvaatteitaan.
Aino Vartio päätyi malliksi Martoissa toimivan mummonsa Marja Vartion kutsusta. Harjoituspäivänä Aino säteili koekampauksen jälkeen valitessaan rekiltä näytösvaatteitaan.

 

Porin SuomiAreena järjestetään 11.-17.7.2015. 4H näkyy muotinäytöksen lisäksi Kansalaistorilla Allianssin Pop up -nuortentilassa keskiviikkona 15.7. klo 10-17.00. Kansalaistorilla 4H esittelee lasten ja nuorten kerho- ja metsätoimintaa #bongaapuulaji -kilpailun merkeissä.

 

Artikkelikuvassa yllä Iida Vähäkylä, Katarina Viitanen ja Eemil Tapala.
Kuvat Virpi Skippari

Matkalla kesäisessä Suomessa? Poikkea 4H-kohteisiin!

Kun kuljet kesälomamatkallasi eri puolilla Suomea, poikkea meille jäätelölle, kahville tai tervehtimään kotieläinpihojen kanoja ja lampaita. Samalla tuet paikallista 4H-nuorisotyötä ja nuoria kesätyöläisiä! Lue lisää...

4H näkyi ja säihkyi SuomiAreenalla Porissa

4H-toiminta esittäytyi iloisesti ja monipuolisesti Rätei ja lumpui -muotinäytösessä ja kansalaistorin pop up -nuorisotilassa Toisenlaisen muotinäytöksen juontaja Saimi Hoyer ja Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä kehuivat kilvan Helmi Lehtisen voitokasta t-paitaa.…