4H mukana Suomen Kädentaidot messuilla

Tampereella 18.–20.11.2016 jo 21. kerran järjestettävässä kädentaitoalan ainutlaatuisessa ykköstapahtumassa 4H on mukana Kiertotähti-työpajalla ja 4H-yrittäjien PopUp-osastolla.

Kestävän elämäntavan edistäminen on yksi 4H-järjestön periaatteista. Tekemällä oppiminen ja oman ympäristön arvostaminen yhdistettynä kädentaitoihin on hauskaa ja hyödyllistä.

facesta-kiertotahti

4H-työpaja Kiertotähti

Työpajassa tehdään tähtiä ja paperikuusia kierrätyspahvista ja käytöstä poistetuista tapeteista sekä jätepaperista. Luvassa on tekemisen riemua ja ekologisia elämyksiä. Työpajan toteuttavat Suomen 4H-liitto ja Tampereen 4H-yhdistys.

Nuorten 4H-yrittäjien PopUp-osasto

Osastolla nuoret esittelevät omia 4H-yrityksiään ja myyvät tuotteitaan.

Tule inspiroitumaan ja hakemaan joulun tunnelmaa 4H:n osastoille Kädentaidot-messuille. Messut ovat 18. – 20.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Itse tehty -rahaa nuorten omille projekteille. Hakuaikaa lokakuun loppuun.

Onko sinulla idea jostain kivasta tapahtumasta, mutta rahaa sen toteuttamiseksi ei ole? Nyt sitä on mahdollisuus saada hakemalla 4H Itse tehty -rahaa. Hakuaika Itse tehty -rahalle on 1.9.–31.10.2016. 4H-säätiö tukee…

Keppicrossin huumaa Nurmijärvellä

Koululaiset kokoontuivat ensimmäiseen keppicross -tapahtumaan 22.11.2016. Suomen 4H-liitto, Nurmijärven kunnan Liikkuva Koulu -hanke ja Suomen Moottoriliitto ry (SML) järjestivät keppicrossi-tapahtuman Klaukkalan urheilupuiston hallissa. Lue lisää...