4H on mukana Nenäpäivässä

4H on mukana hassuttelemassa ja tekemässä hyvää! Osallistumme Nenäpäivä-kampanjaan, joka huipentuu Nenäpäivään 7.11.2014.

4H:laset eri puolilla Suomea leipovat nauravia nenämuffinsseja ja keräävät niitä myymällä rahaa kehitysmaiden lasten hyväksi. 4H:n Nenäpäivä-tiimin keräyspotin kasvamista voi seurata osoitteessa http://www.nenapaiva.fi/tiimit/101443.

Nenäpäivä-kampanja kerää varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi ja yllyttää suomalaisia hauskaan varainkeräykseen. Neljän viikon kampanja huipentuu Yle TV2:n Nenäpäivä-show’hun, jossa mukana on Suomen kirkkaimpia tähtiä.

Leivo sinäkin herkullisia nauravia nenämuffinsseja! Ohjeet löytyvät TOP-tehtäväsivustolta.

Suomen 4H on mukana perustamassa globaalia 4H:ta

Globaalin 4H:n kehittäminen ottaa suurharppauksen Koreassa 27.10 alkaneessa huippukokouksessa. Mukana on 70 maata ja yli 150 osanottajaa. Kokouksessa hyväksytään lausuma, jolla päätetään Global 4H Networkin perustamisesta. Kokouksessa juhlitaan myös maailmanlaajuisen…

Kiinnostavatko ulkomaat? Hae 4H-vaihtariksi!

Hakuaika 4H:n nuorisovaihtoihin on jälleen meneillään. Tilaisuus lähteä 4H:n kautta ulkomaille on upea juttu, johon todella kannattaa tarttua. Reissusi teet turvallisesti ja edullisesti. Lue lisää...