4H-säätiö myöntää Itse tehty -rahaa nuorten omille projekteille!

Meillä 4H:ssa tavoitteena on, että lasten ja nuorten itse suunnittelema ja toteuttama toiminta lisääntyy edelleen. Onko sinulla esimerkiksi idea jostain kivasta ja mielenkiintoisesta tapahtumasta. Nyt sille on mahdollista saada taloudellista tukea hakemalla Itse tehty -rahaa. Hakuaika Itse tehty -rahalle on 1.9.–31.10.2016.

Ohjeet Itse tehty -rahan (200–500 euroa) hakemiseen ja hakulomake.

Mikä Itse tehty -raha?

Itse tehty -raha on tukea 4H-nuorten omille projekteille. Projektien tulee olla nuorten itsensä ideoimia ja toteuttamia. 4H-säätiön myöntämää rahaa saavat hakea 13–28-vuotiaat nuoret vähintään kolmen hengen ryhmässä. Itse tehty -projektina voi toteuttaa vaikkapa jotain pienimuotoista, kuten retken mehiläisfarmille, teatteriesityksen kyläläisille, videon omasta 4H-toiminnasta, aloitteen ja selvityksen jonkun asian muuttamiseksi tai esimerkiksi ruokakekkerit oman kylän lapsille.

Kurkkaa ideoita ja  innoitusta TOP-teemasta Me vaikutamme. Me vaikutamme -teeman tavoitteena on tukea lasten ja nuorten ideoiden esiintuloa sekä löytää yhdessä kerhoporukalla keinot niiden edistämiseen.

Lue toteutuneista hauskoista ja luovista projekteista.

Nuorten omia projekteja tukevaa Itse tehty -rahaa on jaettu jo vuodesta 2012 asti.

Kiva jos innostuit, kysy lisää: virpi.skippari(at)4h.fi

Yrittäjän päivänä juhlitaan yrittäjiä

Suomessa on noin 300 000 yrittäjää ja heitä juhlistetaan monin tavoin Yrittäjän päivänä 5.9. eri puolilla maata kuntien, yrittäjien, järjestöjen ja oppilaitosten tilaisuuksissa. Yrittäjän päivää vietetään tänä vuonna jo 21. kerran,…

Webinaarit 4H-yhdistysten hallitusten jäsenille 9.-18.10.2018

4H-yhdistysten hallitusten jäsenille on tarjolla webinaari- eli verkkoluentosarja 9.-18.10.2018. Luennot ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 - 19:00 Lue lisää...