4H-vaihtoihin lähdössä 40 nuorta

On rikkaus tutustua muiden maiden kulttuureihin. 4H:ssa sen voi tehdä esimerkiksi lähtemällä vaihtariksi ulkomaille. Tämä mahdollisuus kiinnostaa nuoria!

Kesällä 2017 matkaan lähtee 40 yli 16-vuotiasta nuorta. He suuntaavat muun muassa Etelä-Koreaan, Jamaikalle, Itävaltaan, Kanadaan, Pohjois-Irlantiin, Sveitsiin, Skotlantiin, Saksaan, Walesiin, USA:han ja Taiwaniin.

Kiinnostuitko vaihdoista? Lue lisää.

Vaihtareita tulee myös Suomeen. Vuonna 2017 tulijoita ulkomailta on niin runsaasti, että isäntäperheitä nuorille tarvitaan 56–70!

Haluaisiko sinun perheesi ottaa ulkomailta saapuvan nuoren muutamaksi viikoksi tutustumaan tavalliseen suomalaiseen elämänmenoon?

Lue lisää isäntäperheeksi ryhtymisestä.

4H:n nuorisotoimikunta 2017 on valittu!

Nuorisotoimikunta eli nutoku koostuu ryhmästä 16–28-vuotiaita nuoria. Uusilla nutokulaisilla riittää 4H-kokemusta ja osaamista monelta eri alalta. Jokaisella on myös oma erityisalansa, jota hän haluaa kehittää 4H-järjestössä. Lue lisää...

Hae viimeistään 15.1.: Kansainvälinen seminaari helmikuussa 18–29-vuotiaille Kemiössä

Oletko kerhonohjaaja tai 4H-yhdistyksen hallituksen jäsen? Kiinnostunut kehittämään itseäsi ja yhdistyksen toimintaa? Hae LEAD-seminaariin, jonka Nordisk Samorgansation för Ungdomsarbete NSU ja Saga Finland järjestävät Kemiönsaaressa Suomessa 19.–26.2.2017. Lue lisää...