4H-yrittäjien Bisnes cafe nousee MTV-lavalle Porin SuomiAreenassa

Nuoret yrittäjät kertovat omista yrityksistään, kokemuksistaan ja unelmistaan Porin torilla sekä katsomo.fi:ssä.

Mikä innostaa nuoria yrittäjyyteen ja mikä 4H-yrittäjyydessä on parasta? Millaisia 4H-yrityksiä nuoret perustavat ja kenelle se on mahdollista? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen SuomiAreenan torivarteissa.

Missä: Pori, SuomiAreena, MTV-lava, Kauppatori, Yrjönkatu sekä Maikkarin katsomo.fi:ssä

Koska: Maanantaina 11.7. klo 11 ja keskiviikkona 13.7. klo 10.20

Mukana nuoret 4H-yrittäjät

Elmeri Näse on turkulainen lukiolainen, joka toimii toista kesää kahvilayrittäjänä. Onko yrittäjänä toimiminen Elmerin mielestä hyvä kesätyö ja millaisia tulevaisuuden yrittäjyyssuunnitelmia hänellä on? Elmeri on sekä maanantain että keskiviikon Bisnes cafeessa.

Jemina Lehtonen on parturi-kampaajaopiskelija Mynämäeltä. Mikä Jeminan innosti yrittäjyyteen jo opiskeluaikana ja mitä hän on oppinut yrittäjänä toimiessaan? Jemina astuu lavalle maanantaina.

Keskiviikon torivarttiin osallistuu vuoden 4H-yrittäjäksi valittu Marlene Riskumäki Seinäjoelta. Marlenen yritys on jo kasvanut ulos 4H-yrityksen mitoista ja hän toimii nyt päätoimisena kauneusalan yrittäjänä. Mitä merkitystä 4H-yrityksellä on ollut Marlenen yrittäjyysuralle?

Euralaisen Team Hohkuri 4H-yrityksen Nelli ja Noora Hohkuri tekevät yrityksensä tuotteitta, keppihevosia keskiviikon Bisnes cafeessa. Mikä Nellin ja Nooran mielestä 4H-yrittäjyydessä on parasta?

 

IMG_0784 (2)

 

Lisätietoja

Kehityspäällikkö Hilkka Näse
044 783 0300
hilkka.nase(at)4h.fi
@hilunase

SuomiAreena

Liikutko kesälomalla Porissa? Tule moikkaamaan nuoria 4H-yrittäjiä Suomen Yrittäjien Yrittäjätelttaan SuomiAreena 2016 11.-15.7., 4H on siellä! Nuoret kertovat mielellään sinulle oman yrittäjätarinansa. 4H-yrittäjien Bisnes cafe valloittaa MTV-lavan maanantaina 11.7. klo…

Kutsu: Tule tapaamaan 4H-yrittäjiä SuomiAreenaan 11.–15.7.

Nuoret 4H-yrittäjät kertovat mielellään oman yrittäjätarinansa Suomen Yrittäjien yrittäjäteltassa SuomiAreenan Kansalaistorilla. Nuoria on paikalla jokaisena arkipäivänä, ja jokaisella heistä on oma tarinansa kerrottavana. Tule keskustelemaan! Lue lisää...