#4HDuuni-kuvahaastekilpailu on ratkennut

#4hduuni-kuvahaaste starttasi Instagramissa huhtikuussa ja päättyi elokuussa. Kannustimme nuoria ottamaan kuvan 4H-duunistaan tai itsestään sen äärellä tyyliin: ”Duuni kuin duuni, johon 4H jollain tavalla liittyy.”

Osallistujat merkkasivat Instagramiin lataamansa kuvat tunnisteilla #4HSuomi ja #4Hduuni ja kirjoittivat kuvan yhteyteen myös kuvatekstin. Noin 160 kuvasta raati valitsi ensin 12 parasta, joiden joukosta poimittiin palkittava voittajakolmikko.

Mitä töitä nuoret, 13–28, sitten kuvasivat? Mukaan mahtui ohjaamista, pihatöitä, kahviloita, eläimiä, siivousta, yrittäjyyttä, 4H-tapahtumia, toimistotöitä, Nurmikkotalkoita, luontoa… Kuvateksteistä välittyy hyvä meininki ja työn ilo.

Kolme parasta #4HDuuni-kuvahaastekisassa

1. jerkundeerus, 300 euroa

Jeremias Rahkola tekee yhä hommia kahden veljensä kanssa 4H-Yrityksessä nimeltä Monitoimipalvelu Rahkola. Hänen yhdistyksensä on Lapinlahden 4H-yhdistys.

Kuva 5jerkundeerus Ai 4h-yrityksen johdossa?😁🙊 Työn hyviä puolia ehdottomasti vapaus; ei tarvitse kuunnella kuin asiakasta ja toimia sen mukaan!👌kuvissa pääosissa: #porakone ja #lautakasa 😌 #4hsuomi #4hduuni #4hyritys #yrittäjyys #kesätyö #röiukko

 

 

 

 

 


2. anniinaeerikaaa, 100 euroa

Anniina Mäkelä teki töitä Oulaisten 4H-yhdistyksen ylläpitämässä Topin Toiveuni -retkeilymajassa.

Kuva 3anniinaeerikaaa töis eka töis vika still alive sika (mun versio on parempi ) 😇✋🏽🐷 | #4hsuomi #4hduuni #work @4Hsuomi Oon kesätöissä Oulaisten topin toiveunella siivoamassa huoneistoja ja paljon muutakin tehnyt! Täällä on ollu aika paljon tekemistä, ja oon viihtynyt täällä, vaikka välillä tuntuu, ettei jaksa millään nousta ylös! 😅 Mutta tärkeintä on mulle tässä työssä se, että oon saanut itelle jotain hommaakin kesäksi, koska muuten oisin luultavasti koko kesän löhönnyt sängyssä katsoen netflixiä. ( sitäki oon oikeestaa tehny mutta ei siitä puhuta nyt 😅😄 )

 

 3. oskariroope, 100 euroa

Roope Sormunen oli töissä Äänekosken 4H-yhdistyksessä.

Kuva 11

oskariroope #4Hsuomi #4Hduuni
Ai millanen on mun kesäduuni?
Urheilijan näkökulmasta hyvä. Duunit ovat yleisesti pihatöitä.
Minä yleensä #tuloslistanloppupäästä löytyvä urheilijan alku pystyn hyödyntämään työt harjoittelussa. Tässä esimerkiksi tämän päivän duunit: Klo 9.15 pyörällä töihin 10km Gps (Pk1)
Klo 10-16.45 Nurmikon leikkausta nopealla tahdilla ~13km Gps (~Pk1)
17-18.30 Juoksu kotiin lisälenkillä 15 km Gps (~Pk2) #pyörämenirikkiaamulla
#suunnistusonelämä

Kaikki kuvat näet täällä.

Suuret kiitokset kaikille haasteeseen osallistuneille ja onnittelut voittajille!

Näkyillään jatkossakin Instagramissa: #4HSuomi ja #4Hduuni.

Tuomaristo koostui 4H-nuorista ja toimihenkilöistä ympäri Suomen.

4H-järjestö työllistää vuosittain yli 8 000 nuorta. Vuonna 2014 nuorille maksettiin palkkoina lähes 4 miljoonaa euroa. Monelle nuorelle 4H-yhdistyksen kautta löytyvä työ on elämän ensimmäinen.

Paikka avoinna sinulle, 4H-vapaaehtoinen

Etsimme kahta 4H-vapaaehtoista kehittämään 4H-nuorisotyötä. Tämä tilaisuus on juuri sinulle, joka toimit esimerkiksi 4H-kerhossa aikuisohjaajana. Lue lisää...

Pertunmaan 4H-yhdistys menestyi Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa

Pertunmaan 4H-yhdistys sai erityismaininnan Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjan kilpailussa. Yhdistys vastaanotti huomionosoituksen ”Esimerkillisestä alle 18-vuotiaiden työllistämisestä”. Vastuullisimmat kesätyönantajat julkistettiin kampanjan päätöstilaisuudessa Alma-talossa Helsingissä 25.8.2015. Pertunmaan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Honkanen ja…