Äänestä Vuoden vapaaehtoista 2018

Kansalaisareena palkitsee tänä vuonna viidettä kertaa Vuoden vapaaehtoisen. Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä. Salon 4H-yhdistys on asettanut ehdolle Vuoden vapaaehtoiseksi Susanna Leppähaaran. Susannasta saimme upean ehdokkaan, jota me kaikki 4H:laiset pääsemme äänestämään.
Ehdokkuus tuli itsellekin vähän puun takaa. Aina ajattelee että: ”nooh enhän minä ole mitään sen ihmeellisempää tehnyt”. – Susanna Leppähaara-

Äänestä Vuoden vapaaehtoista 1.-31.10

Tutustu ehdokkaisiin ja vaikuta! Äänestys alkoi 1.10. klo 8:00 ja päättyy 31.10. klo 23:59.

Mitä Susanna on vapaaehtoisena tehnyt ?

Susanna Leppähaara on vasta 22-vuotias, mutta on ehtinyt tehdä 4H:ssa paljon erilaisia asioita. Susannalla on vahva halu vaikuttaa nuorten asioihin. Hän on useampana vuonna ollut mukana kehittämässä 4H-toimintaa Salossa ja osallistunut muun muassa 4H:n edustajakokoukseen Varsinais-Suomen edustajana vuonna 2013. Susanna on aina muut huomioiva, tunnollinen, kannustava ja aktiivinen vapaaehtoistoimija. Tällä hetkellä hän opiskelee luokanopettajaksi Turun yliopistossa, tavoitteenaan valmistua keväällä 2022.

Vuosia kerhonohjaajana ja nyt kummina uusille ohjaajille

Susanna alkoi ohjata yläkouluikäisenä 4H-kerhoa vuonna 2011 ja jatkoi ohjaajana vuoteen 2014 saakka. Nykyään Susanna toimii kummina Salon kerhonohjaajille ja on mukana kouluttamassa vuosittain toimintaan mukaan tulevia uusia kerhonohjaajia. Susanna on toiminut vastuuohjaajana myös yhdistyksen kesäleireillä.

Nuorisotoimikunnan jäsen ja puheenjohtaja

2014 Susanna valittiin 4H-järjestön valtakunnalliseen 4H-nuorisotoimikuntaan, ja vuoden 2015 hän jatkoi Nutokun puheenjohtajana.

Salon 4H-yhdistyksen hallituksen jäsen ja puheenjohtaja

Susanna on vaikuttanut Salon 4H-yhdistyksen hallituksessa vuodesta 2014 ja sen puheenjohtajana vuodesta 2017.

TOP-tehtäväsivuston valtakunnallinen kehittäminen ja 4H-helpparina toimiminen

Vuodet 2014-2018 Susanna toimi 4H-järjestön 4H-helpparina eli verkkotukinuorena. Tehtäviin kuului mm. lasten tekemien TOP-tehtävien kommentointi ja tekstien läpikäynti sekä TOP-tehtäväpankin kehittäminen.

Kuka voi olla Vuoden vapaaehtoinen

Palkinnon saajaksi haetaan henkilöä, joka voi olla niin pitkän linjan toimija kuin innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. Vuoden vapaaehtoinen voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa. Vuoden vapaaehtoinen voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen. Jos Susanna on mielestä juuri tällainen henkilö, anna äänesi hänelle.

Lue lisää

Luovutimme 4H-kunniamitalin tasavallan presidentti Niinistölle

4H-järjestön juhlavuoden yksi huipennuksista oli 21.9., kun ryhmä 4H-järjestön lapsia, nuoria ja aikuisia luovutti tasavallan presidentti Sauli Niinistölle 4H-järjestön korkea-arvoisimman huomionosoituksen, 4H-kunniamitalin. Lue lisää...

Luonnontuotteista kasvua Kaakkois-Suomeen -seminaari 25.10.

Tervetuloa keskustelemaan luonnontuotealan  yritystoimintamahdollisuuksista ja alan verkostojen kehittämisestä! Luonnontuoteala kasvaa ja kiinnostaa Kaakkois-Suomessa. Monelle alan toimijalle haasteena on toimivan keruu-jalostus-ketjun puute. Miten luonnontuotteiden keruuta, jalostusta, myyntiä ja markkinointia voitaisiin kehittää?…