Garderobi-kisan paitoja esillä muotinäytöksessä SuomiAreenalla

Osa TOP-kilpailu Garderobin finalistipaidoista lähtee seuraavaksi valloittamaan Porin SuomiAreenaa. Ne pääsevät mukaan Marttojen toisenlaiseen muotinäytökseen.

Martat järjestävät Porin SuomiAreenalla Rätei ja lumpui -muotinäytöksen, joka esittelee kierrätysmuotia. Muotinäytös järjestetään keskiviikkona 15.7. klo 16–16.30 Satakieli-torilavalla. Mukana näytöksessä ovat mm. Glope Hope, Outi Pyy, Eilen Design ja KongaRoo. Näytöksen juontajina toimivat Saimi Hoyer ja Jani Toivola.

Näytöksessä nähdään myös Garderobi-kilpailun parhaat paidat, joita ovat esittelemässä satakuntalaiset 4H-nuoret.

Garderobissa muokattiin vanhasta t-paidasta uusi ja omannäköinen vaate. Tavoitteena oli saada lapset ja nuoret pohtimaan, miten he itse kuluttavat vaatteita ja miten he voisivat omalla toiminnallaan vähentää tekstiilijätteen määrää. Kilpailu järjestettiin helmi-huhtikuussa 2015 yhteistyössä Marttaliiton, Globe Hopen ja Pfaff-ompelukoneiden kanssa.

6–12-vuotiaiden sarjan voitti Onni Vehmas Halkivahasta ja 13-28-vuotiaiden sarjan Helmi Lehtinen Eurasta. Tutustu voittajiin ja muihin palkittuihin tarkemmin.

Muotinäytöksestä voit lukea lisää Marttojen sivuilta. Porin SuomiAreena järjestetään 11.-17.7.2015.

Garderobi innosti tuunaamaan vanhasta uutta

Lue lisää 

Maailmassa on liikaa tekstiilijätettä

Lue Globe Hopen Seija Lukkalan haastattelu ja vinkit siihen, kuinka omilla kulutusvalinnoilla voi vaikuttaa.
Lue lisää 

Nuoret saivat tukea projekteilleen

Plussaprojekti ja Itse tehty -projektit on valittu. 4H-säätiö tukee 3 000 eurolla Kontiolahden 4H-yhdistyksen nuorten projektia H-hetki sekä 15:tä nuorten Itse tehty -projektia kutakin 200 eurolla. 4H Itse tehty -raha…

Matkalla kesäisessä Suomessa? Poikkea 4H-kohteisiin!

Kun kuljet kesälomamatkallasi eri puolilla Suomea, poikkea meille jäätelölle, kahville tai tervehtimään kotieläinpihojen kanoja ja lampaita. Samalla tuet paikallista 4H-nuorisotyötä ja nuoria kesätyöläisiä! Lue lisää...