Haku 18-30-vuotiaille: kansainvälinen Media Crossroads -seminaari 4.-10.11.2018 Espoo

Noin 40 nuorta eri puolilta Eurooppaa kokoontuu viikoksi Espooseen. Suomesta mukaan pääsee kaksi osallistujaa, oletko sinä toinen heistä?
Media Crossroads -seminaari järjestetään Solvallan urheiluopistolla Espoossa 4.-10.11.2018 Espoossa. Seminaarin teemoja ovat medialukutaito ja kriittinen ajattelu. Viikon aikana aihetta käsitellään mm. workshopeissa ja vierailuilla. Hauskaa iltaohjelmaa ei ole unohdettu.

Kuka voi hakea?

Suomesta mukaan pääsee kaksi 18–30-vuotiasta osallistujaa. Voit hakea, jos:

  • olet aktiivinen 4H:ssa jäsenenä, ohjaajana tai työntekijänä
  • pystyt osallistumaan ohjelmaan englanniksi koko seminaarin ajan
  • olet kiinnostunut teemasta.

Tapahtuma on päihteetön.

 

Mitä maksaa?

4H-liitto maksaa seminaariin hyväksyttyjen osallistumismaksun 250 e/hlö. Osallistumismaksu kattaa seminaariviikon ylläpidon eli ruokailut, majoituksen ja ohjelmaan kuuluvat retket. Osallistujat hankkivat ja maksavat itse matkalippunsa. Järjestäjä korvaa matkakuluista puolet, enintään 125 euroa edellyttäen, että osallistuja noudattaa matkustusohjeita. Seminaariraportin ajoissa palauttaneet Suomen edustajat saavat 4H-säätiöltä max 150 e matka-avustuksen.

 

Hakeminen

Tutustu tarkemmin https://www.ruralyoutheurope.com/event/autumn-seminar/ ja täytä alla oleva hakulomake 15.9.2018 mennessä.

 

Rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa.

 

Suojattu: Mahdollista nuorelle 4H-kesäduuni

Yrittäjä. Sinä ja yrityksesi voitte olla mahdollistamassa yhä useampien nuorten kesätöitä. Kesätyön merkitys nuoren elämässä on suuri. Se voi jopa ratkaista tulevan uravalinnan. Vuosittain tuhannet nuoret työllistyvät 4H:n kautta palkkatyössä…

Naurujoogaa Itse tehty -rahalla

Kädet korvien taakse, silmät suuriksi ja kieli ulos! Nauru raikaa vatsan pohjasta asti. Vaikka kaikkia ei naurattanut tunnin alussa, nopeasti kaikki pääsivät naurun tunnelmaa. Naurujooga tunnilla pääsee hohottamaan, hihittämään, hehettämään…