Haku 4H:n nuorisotoimikuntaan on käynnissä

Voit hakea, jos olet 16–28-vuotias 4H:n jäsen. Nuorisotoimikuntaan valitaan viisi nuorta vuodeksi kerrallaan, ja sen tehtävänä on tuoda esiin 4H-nuorten ajatuksia ja mielipiteitä.

Nuorisotoimikunta eli nutoku tapaa vuoden aikana kasvotusten kahdesta neljään kertaa. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti Helsingissä. Vuoden ensimmäinen tapaaminen on kaksipäiväinen tutustumis- ja suunnittelusessio. Kokousten välillä pidetään yhteyttä virtuaalisesti.

Hakuaika on 13.10.–21.11.2015

Tutustu nutokun blogiin ja Instagramiin, lue lisää ja täytä hakulomake.

Oma vaikuttaminen ja itseilmaisu ovat minulla kehittyneet valtavasti. En unohda niitä hienoja kokouksia, vaikuttamistapahtumia ja koulutuksia, joihin olen nutokun ja oman 4H-toimintani kautta päässyt osallistumaan. Uskon, että roolini nutokussa on edesauttanut tavoittelemaan entistä vahvemmin haaveammattiani, opettajaa.

Susanna Leppähaara, 19, Salo

Kiinnostavatko ulkomaat? Hae 4H-vaihtariksi!

Hakuaika 4H:n nuorisovaihtoihin on jälleen meneillään. Tilaisuus lähteä 4H:n kautta ulkomaille on upea juttu, johon todella kannattaa tarttua. Reissusi teet turvallisesti ja edullisesti. Vaihtoaikasi asut paikallisissa perheissä ja perehdyt vieraisiin…

Nenäpäivä-kampanja alkaa 15.10. – olemme mukana!

Kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävä Nenäpäivä-kampanja käynnistyy torstaina 15.10. 4H-järjestö on näkyvästi mukana kampanjassa: 4H-kerhot ympäri Suomen myyvät 5 euron hintaisia raaputettavia Nenäarpoja. Jokaisesta 4H:laisen myymästä Nenäarvasta menee 4 euroa kehitysmaiden…