Haku: Itse tehty -rahaa nuorten omille projekteille

Onko teillä mainio idea, mutta rahaa sen toteuttamiseen niukasti? Nyt sitä on mahdollisuus saada hakemalla Itse tehty -rahaa. Hakuaikaa on lokakuun loppuun.

4H Itse tehty -raha on tukea 4H-nuorten omille projekteille. 4H-säätiön myöntämää rahaa saavat hakea 13–28-vuotiaat nuoret vähintään kolmen hengen ryhmässä.

Ideoita omiin projekteihin kannattaa ammentaa vaikkapa 4H:n valtavan monialaisesta toiminnasta.

Itse tehty -projektina voi toteuttaa esimerkiksi jotain pienimuotoista, kuten retken, teatteriesityksen tai vaikkapa kekkerit lapsille.

4H-säätiö tukee 200–500 eurolla noin kymmentä nuorten omaa projektia.

Esimerkkejä nuorten Itse tehty -projekteista.

Tutustu Itse tehty -rahaan ja täytä hakulomake.

Tallenna

4H-yrittäjät juhlivat yhdessä sidosryhmien kanssa

Jyväskylään kokoontui satapäinen 4H-yrittäjien ja sidosryhmien joukko juhlimaan kymmenenvuotiasta 4H-yritystä, ensin toiminnallisen sparrauksen merkeissä, illalla juhlallisessa gaalassa. Hienon päivän mahdollistivat keskisuomalaiset yhteistyökumppanit sekä suurella sydämellä tapahtumaa tehneet 4H-toimihenkilöt. Lue lisää...

Akin hyvä pönttöteko

4H-yrittäjät haastettiin tekemään hyviä tekoja. Samalla etsimme kaikkein sykähdyttävintä tekoa. Sellaiseksi nousi Aki Parviaisen pönttöprojekti. Aki Parviainen on 17-vuotias lukiolainen Seinäjoelta. Hän toteutti joukkorahoituskampanjan, jonka turvin hän pystyi lahjoittamaan linnun-…