Hae viimeistään 15.1.: Kansainvälinen seminaari helmikuussa 18–29-vuotiaille Kemiössä

Oletko kerhonohjaaja tai 4H-yhdistyksen hallituksen jäsen? Kiinnostunut kehittämään itseäsi ja yhdistyksen toimintaa? Hae LEAD-seminaariin, jonka Nordisk Samorgansation för Ungdomsarbete NSU ja Saga Finland järjestävät Kemiönsaaressa Suomessa 19.–26.2.2017.

Miksi kannattaa osallistua?

Seminaariviikon tavoitteena on:

  • saada johtamistaitoja (leadership skills)
  • rohkaistua muiden kulttuurien kohtaamiseen
  • kehittää oman yhdistyksen toimintoja niin, että myös nuoret pakolaiset voivat osallistua.

Viikon aikana saa monia uusia ystäviä muista pohjoismaista. Vaikka viikko on täynnä ohjelmaa, workshopit toteutetaan hauskasti ja innostavasti, eikä iltaohjelmaa ole unohdettu. Seminaarin jälkeen voit halutessasi päästä fasilitaattoriksi NSU:n muihin tapahtumiin.

Mitä maksaa?

4H-säätiö myöntää osallistumismaksun suuruisen avustuksen henkilölle, joka valitaan edustamaan 4H-järjestöä. Osallistumismaksu 200 euroa kattaa seminaariohjelman, majoituksen, ruokailun sekä kuljetukset seminaaripaikalle Helsingistä. Osallistuja hankkii ja maksaa itse matkalippunsa. Seminaarin järjestäjä korvaa osallistujalle puolet matkakuluista Suomessa.

Hae näin

Lue tietoa seminaarista.

ja täytä alla oleva hakulomake viimeistään 15.1.2017. Lisätietoja voit kysyä johanna.polkki(a)4h.fi (2.1.2017 alkaen).

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

4H-vaihtoihin lähdössä 40 nuorta

On rikkaus tutustua muiden maiden kulttuureihin. 4H:ssa sen voi tehdä esimerkiksi lähtemällä vaihtariksi ulkomaille. Tämä mahdollisuus kiinnostaa nuoria! Lue lisää...

Teistäkö vaihtoperhe?

4H tarjoaa vieraan kulttuurin maisteluun loistavan tilaisuuden tänäkin vuonna. Nuoria 4H-vaihtareita piipahtaa Suomessa joka vuosi muutamia kymmeniä, ja kaikilla heillä on jotain annettavaa suomalaisille vaihtoperheille. Vaihtarin voi ottaa kotiinsa asumaan vaikkapa kahdeksi viikoksi ja samalla saa raikkaan kansainvälisen tuulahduksen omiin arkiympyröihinsä. Tarjolla on siis kielikylpyjä vaihtoperheille. Lue lisää...