Haussa 3 000 euron arvoinen Itse tehty Plussaprojekti

Onko sinulla idea jostain kivasta tapahtumasta, mutta rahaa sen toteuttamiseksi ei ole? Nyt sitä on mahdollisuus saada hakemalla Itse tehty -rahaa.

4H-säätiö tukee 200–500 eurolla noin kymmentä nuorten omaa projektia. Niiden lisäksi tänä keväänä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus hakea tukea myös Itse tehty Plussaprojektille, jonka toteuttamiseen säätiö myöntää 3 000 euroa. Isompi tukisumma mahdollistaa tietysti myös isomman projektin.

Hakuaika Itse tehty -rahalle on 1.2.–31.3.2015.

Itse tehty Plussaprojektin hakeminen

Plussaprojektin, samoin kuin kaikkien Itse tehty -projektien, tulee olla nuorten itsensä ideoima ja toteuttama, mutta 4H-yhdistyksen rooli on Plussassa isompi kuin muissa Itse tehty -projekteissa.
Käänny siis oman 4H-yhdistyksesi puoleen, jos mielessäsi siintää suuri unelma, jota voitte Plussaprojektina lähteä porukalla toteuttamaan.
Plussaprojektin hakulomakkeen täyttämisestä vastaa 4H-yhdistys.

Itse tehty -rahan hakeminen

Itse tehty rahaa voit hakea täyttämällä hakulomakkeen.

Mikä Itse tehty -raha?

4H Itse tehty -raha on tukea 4H-nuorten omille projekteille. 4H-säätiön myöntämää rahaa saavat hakea 13–28-vuotiaat nuoret vähintään kolmen hengen ryhmässä.
Ideoita omiin projekteihin kannattaa ammentaa vaikkapa 4H:n valtavan monialaisesta toiminnasta.
Kun Itse tehty -projektina voi toteuttaa jotain pienimuotoista, kuten retken, teatteriesityksen tai vaikkapa kekkerit lapsille, voi Plussaprojekti olla jokin isompi ja laajamittaisempi hanke.
Esimerkkejä nuorten Itse tehty -projekteista.
Lisätietoja: virpi.skippari(at)4h.fi

Hae talkoolaiseksi Pohjoismaiselle 4H-leirille

Kiinnostaako leirielämä talkoolaisen näkökulmasta? Kesän 2015 Pohjoismaiselle leirille tarvitaan 18 vuotta täyttäneitä, innokkaita työmyyriä! Vapaaehtoisia talkoopaikkoja on haussa 120. Täytä sähköinen talkoolaishakemus viimeistään 15.2.2015. Talkoopaikat vahvistetaan maaliskuussa 2015. Talkootyö on…

4H mukana 100 miljoonan puun kampanjassa

4H on mukana ENO-verkkokoulun puunistutuskampanjassa, jonka tavoitteena on istuttaa 100 miljoonaa puuta. Huikea tulos on tarkoitus saavuttaa vuoteen 2017 mennessä Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi. Lue lisää...