Haussa Itse tehty -rahaa nuorille

Onko sinulla idea jostain kivasta tapahtumasta, mutta rahaa sen toteuttamiseksi ei ole? Nyt sitä on mahdollisuus saada hakemalla 4H Itse tehty -rahaa.

4H-säätiö tukee 200–500 eurolla noin kymmentä nuorten omaa projektia.

Hakuaika Itse tehty -rahalle on 1.2.–31.3.2016.

Mikä Itse tehty -raha?

4H Itse tehty -raha on tukea 4H-nuorten omille projekteille. Projektien tulee olla nuorten itsensä ideoimia ja toteuttamia.

4H-säätiön myöntämää rahaa saavat hakea 13–28-vuotiaat nuoret vähintään kolmen hengen ryhmässä.

Itse tehty -projektina voi toteuttaa vaikkapa jotain pienimuotoista, kuten retken, teatteriesityksen tai esimerkiksi kekkerit lapsille. Vinkkejä omiin projekteihin voi bongata 4H:n valtavan monialaisesta toiminnasta.

Esimerkkejä nuorten Itse tehty -projekteista.

Ohjeet Itse tehty -rahan (200–500 euroa) hakemiseen ja hakulomake.

Nuorten omia projekteja tukevaa 4H Itse tehty -rahaa on jaettu vuodesta 2012 asti.

 

4H:laiset myivät yli 32 000 Nenäarpaa

Viime syksynä 4H-yhdistykset ja kerhot ympäri Suomen osallistuivat ensi kertaa järjestettyihin Nenäarpajaisiin. Arpajaiset olivat osa valtakunnallista Nenäpäivä-kampanjaa, ja niiden tavoitteena oli kerätä varoja kehitysmaiden lasten hyväksi sekä tietysti paikalliseen 4H-toimintaan.…

Mediataitoviikolla 4H nostaa esiin lasten mediataitojen tukemisen

Mediataitoviikkoa vietetään 8. - 14.2.2016. Viikon teemana on Parempi netti virtaa meistä!  Se tarkoittaa sitä, että jokainen voi vaikuttaa siihen, millainen ympäristö internet on. Teema sopii hyvin 4H-kerholaisten omaan verkkoympäristöön…