Ilmoittaudu mukaan Kansainväliseen viikonloppuun 2.-4.11.2018 Järvenpäässä

Kansainvälinen viikonloppu järjestetään 2.-4.11.2018 Järvenpään Kallio-Kuninkalassa. Viikonlopun aikana perehdytään 4H-järjestön kansainväliseen toimintaan mukavan tekemisen ja kokemusten jakamisen kautta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille kansainvälisyydestä kiinnostuneille 4H-nuorille sekä 4H-yhdistysten toimihenkilöille.

Viikonlopun ohjelmassa päästään kuulemaan kansainvälisen toiminnan monista mahdollisuuksista 4H-järjestössä sekä jakamaan kokemuksia muiden osallistujien kanssa. Kuulemme myös sveitsiläisen vieraan kokemuksia kansainvälisyydestä. Ja mikä hienointa, saat tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin! Pääset jakamaan omia juttuja muille sekä saat ideoita ja vinkkejä muiden kokemuksista. Viikonlopun aikana ideoidaan ja visioidaan, nauretaan ja pidetään hauskaa sekä tietysti opitaan tekemällä. Lauantai-ilta huipentuu juhlavaan, muttei turhan vakavaan, iltamaan 90-vuotiaan 4H-järjestön kunniaksi.

Ilmoittaudu mukaan 26.10.2018 mennessä

Ilmoittaudu tästä. 
Vahvistat ilmoittautumisesi suorittamalla 10€ suuruisen osallistumismaksun. Saat maksuohjeet täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen.
Osallistujille korvataan matkakulut kuitteja vastaan kokonaisedullisimman matkustusvaihtoehdon mukaan.

Tavataanhan Järvenpäässä 2.-4.11.2018 kansainvälisyyden merkeissä!

Luonnontuotteista kasvua Kaakkois-Suomeen -seminaari 25.10.

Tervetuloa keskustelemaan luonnontuotealan  yritystoimintamahdollisuuksista ja alan verkostojen kehittämisestä! Luonnontuoteala kasvaa ja kiinnostaa Kaakkois-Suomessa. Monelle alan toimijalle haasteena on toimivan keruu-jalostus-ketjun puute. Miten luonnontuotteiden keruuta, jalostusta, myyntiä ja markkinointia voitaisiin kehittää?…

Uusi 4H-yrittäjän työkirja on julkaistu

4H-yrittäjille on tehty uusi inspiroiva työkirja. Uudessa 4H-yrittäjän työkirjassa on raikas visuaalinen ilme, biotalous on esillä luontevana osana  ja sivuilla esiintyvät näyttävästi aidot 4H-yrittäjät.  Työkirjan on kirjoittanut Hilkka Näse.   Omista…