Ilmoitus Suomen 4H-liiton sääntömääräisestä edustajakokouksesta

Suomen 4H-liiton hallitus kutsuu sääntöjen mukaisesti koolle liiton edustajakokouksen, joka pidetään keskiviikkona 27. päivänä huhtikuuta 2016 alkaen klo 9.00 LähiTapiola-ryhmän pääkonttorissa, os. Revontulenkuja 1, Espoo. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat.

4H-yhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan kokousedustajien nimet ja osoitteet sähköisellä lomakkeella viimeistään 31.3.2016 kokousaineiston lähettämistä varten.

Sääntöjen 9 §:n mukaan kukin perustajajäsen ja varsinainen jäsen on oikeutettu lähettämään edustajakokoukseen yhden edustajan.

Jos jäsen tahtoo saada jonkin asian edustajakokouksen käsiteltäväksi, on se kirjallisesti ilmoitettava hallitukselle viimeistään kuusi viikkoa ennen edustajakokousta.

Virallista kokousta edeltävänä päivänä tiistaina 26. päivänä huhtikuuta 2016 klo 10.00 järjestetään edustajakokousedustajille vuosien 2017–2019 strategiaa käsittelevä seminaari. Seminaarin ja edustajakokouksen tarkempi ohjelma lähetetään kokouskutsun yhteydessä. Edustajakokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan myös seminaariin osallistumisesta.

4H-yhdistykset ilmoittavat kokousedustajat lomakkeella, jonka linkki on järjestön intranetissä.

Esityslista ja muut asiakirjat

Toimeksi saaneena

4H-terveisin

Seppo Hassinen
Suomen 4H-liiton toimitusjohtaja

Ilmoittautumislomake

Mediataitoviikolla 4H nostaa esiin lasten mediataitojen tukemisen

Mediataitoviikkoa vietetään 8. - 14.2.2016. Viikon teemana on Parempi netti virtaa meistä!  Se tarkoittaa sitä, että jokainen voi vaikuttaa siihen, millainen ympäristö internet on. Teema sopii hyvin 4H-kerholaisten omaan verkkoympäristöön…

Nenäarpajaisyhteistyö jatkuu!

Kun kaksi hyvää yhdistyy Se oli päällimmäinen ajatuksemme, kun vajaa vuosi sitten palasimme Nenätoimistolle tavattuamme 4H-liiton innostunutta väkeä. Olimme juuri esitelleet Virpi Skipparille, Marjaana Liukolle ja Päivi Kivirannalle yhteistyöehdotuksemme Nenäarpajaisista,…