Itse tehty -rahaa nuorten omille projekteille. Hakuaikaa lokakuun loppuun.

Onko sinulla idea jostain kivasta tapahtumasta, mutta rahaa sen toteuttamiseksi ei ole? Nyt sitä on mahdollisuus saada hakemalla 4H Itse tehty -rahaa. Hakuaika Itse tehty -rahalle on 1.9.–31.10.2016.

4H-säätiö tukee 200–500 eurolla noin kymmentä nuorten omaa projektia.

Ohjeet Itse tehty -rahan (200–500 euroa) hakemiseen ja hakulomake.

Mikä Itse tehty -raha?

4H Itse tehty -raha on tukea 4H-nuorten omille projekteille. Projektien tulee olla nuorten itsensä ideoimia ja toteuttamia.

4H-säätiön myöntämää rahaa saavat hakea 13–28-vuotiaat nuoret vähintään kolmen hengen ryhmässä.

Itse tehty -projektina voi toteuttaa vaikkapa jotain pienimuotoista, kuten retken, teatteriesityksen tai esimerkiksi kekkerit lapsille. Vinkkejä omiin projekteihin voi bongata 4H:n valtavan monialaisesta toiminnasta.

Hankasalmella nuoret toteuttivat liikuntakerhon lapsille.

Maskussa järjestettiin 4H-Pienoismallikerhon näyttely.

 

Nuorten omia projekteja tukevaa 4H Itse tehty -rahaa on jaettu vuodesta 2012 asti.

4H-yrittäjä Juho Urhemaa puhujana Vihervuoden päätösjuhlassa

Vihervuoden päätöstapahtumaa vietetään Säätytalossa Helsingissä torstaina 27.10.2016. Tilaisuus alkaa kello 8.30 ja päättyy 16.00. Ilmoittaudu sinäkin mukaan maksuttomaan tapahtumaan ja tule kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Lue lisää...

4H mukana Suomen Kädentaidot messuilla

Tampereella 18.–20.11.2016 jo 21. kerran järjestettävässä kädentaitoalan ainutlaatuisessa ykköstapahtumassa 4H on mukana Kiertotähti-työpajalla ja 4H-yrittäjien PopUp-osastolla. Kestävän elämäntavan edistäminen on yksi 4H-järjestön periaatteista. Tekemällä oppiminen ja oman ympäristön arvostaminen yhdistettynä kädentaitoihin on hauskaa ja hyödyllistä. Lue lisää...